Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Aj s bruškom vedia byť štýlové: Nebudeme HO predsa skrývať
Zdielať na

Aj s bruškom vedia byť štýlové: Nebudeme HO predsa skrývať

Zdroj: Profimedia.sk/Instagram

Slovenský šoubiznis aktuálne zažíva babyboom. Známe Slovenky v očakávaní svoje rastúce brušká pyšne ukazujú aj na rôznych spoločenských akciách. Pozrite sa!

Známe herečky, tanečnice, modelky majú jedno spoločné - už čoskoro sa z nich stanú mamy! Väčšina z nich stále pracuje a vo voľnom čase nevynechajú návštevu módnych prehliadok a iných spoločenských akcii.

Práve tieto budúce mamičky sú dôkazom, že aj s bruškom môžete vyzerať štýlovo a pekne. Či už ide o outfit na bežný deň alebo na honosnejšiu udalosť, určite sa nimi oplatí inšpirovať! Ktorá sa vám najviac páči?

Mária Bartalos

Profimedia.sk

​Jasmina Alagič

Profimedia.sk

​Katarína Jakeš

Profmedia.sk

​Kristína Maštalírová

Profimedia.sk

​Kristína Tormová

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujeme @anketaoto za smiechový večer!!!! A v prvom rade ďakujem za celý tím #sommamaserial všetkým divákom, že ste nás prehlasovali do prvej trojky. Bolo to velikánske prekvapenie a bolo to dojímavé aaa...a ďakujeme!!! ♥️ Ďakujeme s @mrs_evuu aka @spolu_aut za šaty od @michaelaluptakovadesign a vizáž @mariafurik ????‍♀️ A naša najmilšia @simamartausova vyhralaaa! Toto dievča, ktoré si raz adoptujem! Chodiaci jednorožec..bosý ofc! ♥️ A s @lujza_g_s sme konečne (po spoločných rokoch u Radošincov) docielili spoločnú šatňu v Národnom. Ta čo chceš? Krásny večer to bol. Voľbu scenáristov @matej_adamy @tomashudak a @vajdicka vyhlasujem za bájnu. Som vaša obdi. ? Tak. A čil odpadnúť domov..hlad je najväčší nepriateľ tehotnej ženy. Amen. #zazitkovakamaratka

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Suzie Hroncová

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie