Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Eurovea Fashion Forward: Oslovili vás viac svetové značky alebo slovenská tvorba?
Zdielať na

Eurovea Fashion Forward: Oslovili vás viac svetové značky alebo slovenská tvorba?

Zdroj: Eurovea

Poďte sa pozrieť spolu s nami na módne prehliadky a vychutnajte si jedinečnú atmosféru podobnú svetovým fashion weekom.

Módny festival Eurovea Fashion Forward, ktorý organizuje obchodný dom Eurovea, je založený na princípe svetových fashion weekov. V poradí druhý prehliadkový deň sa odprezentovali tieto zvučné mená a značky.

ZUPPA

ZUPPA je koncept trendového detského oblečenia s priznanou identitou, vysokou kvalitou vypracovania a jedinečným dizajnom. Všetky produkty ZUPPA sú vyrábané na Slovensku. Každý ZUPPA výrobok má svoj vlastný príbeh. Inšpiráciu čerpajú hlavne od detí a z každodenného života. Dôslednou prácou v dielni prejde každý produkt šikovnými slovenskými rukami až do konečnej podoby.

​Miss ORCHESTRA

V súčasnosti je Miss ORCHESTRA dámska módna značka s kompletnou ponukou oblečenia a doplnkov. Za týmto projektom je kreatívna tvorba, nadšenie a tvrdá práca, ale predovšetkým poctivé krajčírske remeslo. Hlavnou snahou je prinášať kvalitnú a dostupnú dennú módu. Nová kolekcia jar/leto 2019 je pestrá, svieža a odľahčená. Už tradične sú použité materiály ako ľan, bavlna a džínsovina.

MARC CAIN

Ponúka najvyšší štandard v rámci dizajnu a kvality materiálov, za ktoré opakovane získava prestížne ocenenia. MARC CAIN je prvotriedna dámska móda vhodná pre každodenný pracovný život alebo pre elegantné večerné oblečenie a zvláštne príležitosti. Krédom značky je vyzdvihnúť zmysel pre estetiku a umenie s uvoľneným postojom, prirodzeným vzhľadom a inovatívnym myslením.

TWINSET

Kolekcie sú dizajnované pre sofistikovanú, sebavedomú ženu, ktorá sa pohráva so svojou ženskosťou kombinovaním romantických a odvážnych módnych prvkov. Dnes sú kolekcie TWINSET ucelené a ponúkajú veľa možností pre kreovanie TOTAL LOOKov od hlavy až po päty - od topov, cez šaty až po kabelky a topánky.  Kolekciu Jar/Leto 2019 tvoria hlavne dve silné línie. Jedna v duchu nežnej, kvetinovej romance a druhá v športovom urban štýle.

Michaela Ľuptáková

Tvorba poprednej slovenskej módnej návrhárky Michaely Ľuptákovej je charakteristická minimalistickejším prevedením. Je známa už niekoľko rokov vďaka osobitému štýlu, ktorý si obľúbili rovnako známe osobnosti (Adela Banášová, Zuzana Fialová, Kristína Tormová) ako i mnohé spokojné zákazníčky. Kolekciou oblečenia a doplnkov s názvom “99“ predstavila dizajnérka svoju odvážnejšiu a zároveň dokonale nositeľnú víziu na sezónu jar/leto 2019 – osviežujúco hravú, originálne elegantnú a rafinovane ženskú – divákmi zaručene očakávanú.

Súvisiace články

Najčítanejšie