Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Faux pas Meghan Markle pobavil svet a ľudia jej odkazujú: Stávajú sa aj horšie veci
Zdielať na

Faux pas Meghan Markle pobavil svet a ľudia jej odkazujú: Stávajú sa aj horšie veci

Zdroj: Profimedia

Zamilovaní manželia Meghan Markle a princ Harry si získali srdcia Austrálčanov, kde sú momentálne na turné. Nebyť menšieho prešľapu, bola by ich cesta takmer dokonalá.

Manželia Meghan a Harry sú aktuálne na návšteve Austrálie a veru je sa na čo pozerať! Meghan ako členka kráľovskej rodiny musela monarchiu aj patrične prezentovať.

Na turné sa ukázala v mnohých zaujímavých outfitoch, ktorých celková hodnota sa doteraz vyšplhala takmer k 80 000 eurám! Nie je tajomstvo, že jej jednotlivé modely vyberal stylista. Konkrétne ide o kanadskú stylistku Jessicu Mulroney, ktorá je aj Meghaninou veľmi dobrou priateľkou. Práve ona jej s voľbou niektorých outfitov pomáhala. No aj jej pozornému oku ušla jedna vec. Počas návštevy Tonga vystúpila Markle z lietadla v jednoduchých, no výrazných červených šatách.

profimedia.sk

​Vietor sa jej pohrával so sukňou a odhalil, že na spodku vidí visačka. Takého módne faux pas sa členke kráľovskej rodiny nestáva často. A cena šiat? Necelých 400 eur. Človek by si mohol pomyslieť, že po jednom nosení ich plánuje vrátiť. Šaty jej však krajčírka skrátila, takže jej už asi navždy ostanú v šatníku.

profimedia.sk

​https://www.instagram.com/p/BpWIh9-BxKN/?taken-by=meghan_marklestyle

Hoci si všetky svetové médiá tento prešľap všimli, verejnosť tmavovláske jasne odkázala, že si z toho ťažkú hlavu nemá robiť a my súhlasíme. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie