Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mali to byť vysnívané šaty pre družičky: Táto nevesta zažila módne peklo pred svadbou
Zdielať na

Mali to byť vysnívané šaty pre družičky: Táto nevesta zažila módne peklo pred svadbou

Zdroj: facebook

Objednali ste si oblečenie z internetu a vždy ste boli s tovarom spokojní? V tom prípade ste mali viac šťastia ako nevesta, ktorej padli do oka krásne šaty pre svoje družičky. Objedla ich a keď doma otvorila balík, miesto čarokrásnej róby ju čakalo nepríjemné prekvapenie.

Alana chystala svoju vysnívanú svadbu a nič nenechala na náhodu. Ani čo sa týka výberu šiat pre svoje družičky.

Ako inšpiráciu si pozerala rôzne internetové obchody a čo čert nechcel, v jednom z nich objavila práve tie, ktoré sa jej najviac páčili. „Navyše šaty boli vo výpredaji a hneď, ako som ich uvidela, vedela som, že budú super pre moje tri družičky,“ priznala na facebooku nevesta. Objednala tri kusy, medzi nimi aj veľkosť XL a čakala na balík. Ten jej o pár dní aj dorazil, no pri jeho otváraní ju nezaliali slzy radosti.

facebook

​„Predstavte si, že som sa ledva zmestila do XL veľkosti! Sú úplne priesvitné, ledva siahajú po členky a sú úplne úzke. Príšerné! Okamžite ich posielať naspäť,“ dušovala sa Alana, ktorá má postavu úplne normálnej ženy. Ako dôkaz priložila aj fotku a teda šaty na obrázku a tie, ktoré jej prišli domov, sú naozaj dva úplne odlišné modely.

Súvisiace články

Najčítanejšie