Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Módne prešľapy, ktoré vám zbytočne pridávajú kilá aj vek: Na TOTO pozor!
Zdielať na

Módne prešľapy, ktoré vám zbytočne pridávajú kilá aj vek: Na TOTO pozor!

Zdroj: unsplash.com

Tak, ako sa správne zvoleným oblečením môžete omladiť a opticky zoštíhliť postavu, môžete dosiahnuť aj presný opak. Minimálne jednu z týchto chýb robíme takmer všetci, snažte sa im vyhnúť!

Toto sú najčastejšie chyby, ktorými si ľudia pridávajú kilá aj vek. Dámy, týmto prešľapom sa snažte vyhnúť!

1. Príliš veľa čiernej farby

Je pravda, že čiernou nič nepokazíte a zoštíhľuje, ale ak sa do nej zahaľujete od hlavy po päty príliš často, budete pôsobiť nudne a najmä staršie. Ak vám sedia skôr tmavšie farby, vyskúšajte napríklad tmavohnedú, sivú, khaki alebo tmavofialovú. Ak už máte celkom čierny deň, stavte aspoň na zaujímavé doplnky s farebným akcentom. Celý outfit tak bude vyzerať zaujímavejšie. 

Vyskúšajte aj túto farbu, ktorá je aktuálnym top hitom! 

brightside.me

2. Prehnané zakrývanie

Aj keď máte pár kíl navyše neznamená to, že musíte zahaľovať kompletne celé telo! Príliš veľa látky navyše spôsobí, že budete vyzerať ešte mohutnejšie.

Nebojte sa obliecť si napríklad tento trendy kúsok, ktorý podčiarkne vašu ženskosť.

3. Pridlhé sukne

Aj keď vám roky pribúdajú, určite by ste podľa toho nemali predlžovať aj dĺžku sukne. V lete si pokojne oblečte voľné ľahučké šaty trebárs až po zem, pri ostatných kúskoch však voľte dĺžku po kolená, prípadne puzdrové strihy tesne pod. Pridlhá sukňa vám zbytočne skracuje postavu a pridáva vek.

4. Nevhodne zvolené okuliare

Prišiel čas, kedy musíte začať s nosením okuliarov? Nemajte z toho obavy, ale radšej si výber rámu a tvaru dôkladne premyslite. Správne zvolené štýlové okuliare vám dodajú šmrnc a sexepíl, oplatí sa do nich investovať, stanú sa totiž súčasťou vašej osobnosti.

ISIFA

5. Legíny

Ak máte zopár kíl navyše, radšej sa im úplne vyhnite. I keď sa v nich cítite pohodlne, myslite na to, že práve tieto nohavice upozornia na každý nedostatok a výsledný outfit určite nebude to pravé orechové.

6. Topánky na platforme 

Platformy sú stále populárne, ale ak už nemáte 20+ a superštíhlu postavu, nie sú pre vás ideálnou voľbou. Budete v nich pôsobiť nevkusne a robusne.

7. Šatky

Na jeseň je práve šatka skvelým a praktickým módnym doplnkom, ale pozor na vzory a tiež na spôsob, akým ju budete nosiť. Nevhodne uviazaná šatka a „babičkovský“ vzor vám okamžite pridajú aj niekoľko rokov. 

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie