Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cibulkovú prirovnávajú ku Carrie Bradshaw: A to všetko kvôli tomuto outfitu
Zdielať na

Cibulkovú prirovnávajú ku Carrie Bradshaw: A to všetko kvôli tomuto outfitu

Zdroj: Instagram

Miluje módu a najmä tie luxusnejšie značky. Naša najštýlovejšia tenistka Dominika Cibulková ukázala najnovší kúsok oblečenia, ktorý jej pribudol do šatníka a ženy z neho odpadli.

Hoci má Cibulková vo svojom šatníku jedinečné kúsky, ten najnovší prekonal asi všetky.

Tenistka už teraz myslela na zimu a zaobstarala si nový kožuch. Špeciálne miesto v jej šatníku dostal norkový kúsok luxusnej talianskej značky Fendi, ktorú si športovkyňa ostatné mesiace veľmi obľúbila. Ide o limitovanú edíciu, pod ktorú sa podpísal slávny návrhár Karl Lagerfeld. Dominika je jedinou majiteľkou tohto kúska, keďže v aktuálnej kolekcii rovnaký model nenájdete. Jeho cena? Tá sa vyšplhala na niekoľko desiatok tisíc eur! A práve vďaka farebnému kožuchu a póze v šatníku Cibulkovú niektorí prirovnali k seriálovej módnej maniačke Carrie Bradshaw zo Sexu v meste.

Instagram

pinterest

Kým Dominike sa kúpou exkluzívneho kabáta splnil sen, milovníci a ochranári zvierat zažívajú nočnú moru. Mnohí ju na rôznych internetových fórach odsúdili. Ona si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí, a svoju zbierku pravých kožuchov z roka na rok zveľaďuje.  

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie