Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najvyšší čas doplniť si šatník: Tento módny kúsok bude najväčším hitom jesene
Zdielať na

Najvyšší čas doplniť si šatník: Tento módny kúsok bude najväčším hitom jesene

Zdroj: pinterest.com

Ak by ste si mali kúpiť len jediný nový kus oblečenia, určite sa vám oplatí investovať do tohto saka, ktoré je momentálne trendy a nosiť sa dá na mnoho spôsobov.

Tenké rifľové bundičky môžete pomaly odložiť a s prichádzajúcimi chladnejšími dňami určite oceníte kúsok, ktorý patrí medzi top jesenné trendy. Predtým, ako sa vyberiete hľadať ho v obchodoch, prehrabte sa v maminej skrini, možno tam presne takýto kúsok nájdete.

Kockované sako musíte mať!

Ide o podšité pevnejšie oversized sako, alebo ak chcete blejzer. Dôležité je, aby malo kockový vzor, ideálne v sivej či čierno-bielej kombinácii, ale rovnako dobre vyzerá aj v hnedých či bordových odtieňoch. 

pinterest.com

Nemusíte sa báť, že v takomto saku budete vyzerať nudne či staro, práve naopak! Módne blogerky a stylistky sa doňho totálne zamilovali a dobre vedia, prečo. Tento kus oblečenia sa dá totiž geniálne kombinovať takmer s každým štýlom. Vyzerá fantasticky s džínsami a teniskami, ale aj s elegantnými šatami a lodičkami, ak máte odvahu, môžete ho kombinovať s kockou aj na ďalších častiach outfitu.

Presvedčte sa, že toto sako je naozaj univerzálne! Tu je niekoľko inšpirácii, ako ho nosiť!

pinterest.com

​https://www.instagram.com/p/BnjNZD5FTbG/?hl=en&tagged=blazer

https://www.instagram.com/p/BgwWiJdBXbM/?taken-by=anoukyve

https://www.instagram.com/p/BnlVX0pDwjI/?hl=en&tagged=blazer

Pozrite si viac inšpirácií v galérii:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie