Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Drsný odkaz pre Heringhovú kvôli TOMUTO outfitu: Darmo, štýl si nekúpiš!
Zdielať na

Drsný odkaz pre Heringhovú kvôli TOMUTO outfitu: Darmo, štýl si nekúpiš!

Zdroj: profimedia.sk

Jedna z matiek detí Borisa Kollára Andrea Heringhová si popri boháčovi užíva luxusný život. Okrem starostlivosti o deti a domácnosť si aj ona našla záľubu v drahých outfitoch.

A niektorými zo svojich kúskov sa aj rada pochváli na sociálnych sieťach. Podobne to bolo aj s tým dovolenkovým, pre ktorý ju ženy poriadne skritizovali. Právom?

Instagram

​Andrea sa predviedla v luxusných letných šatách s výrazným dekoltom, zdobením a riasením. K tomu pridala značkové sandále a futuristický šilt, ktorý je hitom leta medzi celebritami. Kým kamarátky jej outfit pochlebujú, úplne inak dopadla u normálnych žien. Naše čitateľky ju za celkový vzhľad poriadne skritizovali.

Instagram

​„Ako spred 20 rokov z blšáku...aspoň ožehliť to mohla, kým vyvalila tie silikóny." „Z každého rožku trošku. Kozmické okuliare, šaty sa nedajú zaradiť, sandále 60. roky. Darmo, vkus si nekúpiš, to musíš mať." „Akože...to čo má na sebe? Veď aj škáru aj tie umelé pitle má vonku. Okrem toho... ako spolu súvisia volániky, zváračské okuliare a šľapky po babke?“ presne takto ju ženy ohodnotili. 

Vieme, že Andrea má na to, aby nosila oufity za tisíce eur, no nie vždy sa oplatí obliecť si všetko naraz. Menej je niekedy viac a v tomto prípade to platí dvojnásobne.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie