Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Konečne našla plavky, ktoré jej sadli: Keď sa uvidela v zrkadle, ihneď zmenila názor!
Zdielať na

Konečne našla plavky, ktoré jej sadli: Keď sa uvidela v zrkadle, ihneď zmenila názor!

Zdroj: Angelee Choa

Fotografia mladej ženy v plavkách sa stala hneď po zverejnení virálnou. Keď zbadáte ten detail, okamžite pochopíte, prečo!

Inak to vyzerá na vešiaku a úplne inak, keď si to vyskúšate na sebe, však? Pozrite sa, aký kúsok si táto žena obliekla v skúšobnej kabínke! Možno sa podobný trapas stal aj vám!

Mladá žena Angelee Choa po dlhom hľadaní konečne našla plavky, ktoré sa jej zapáčili najmä kvôli zaujímavej palmovej potlači. Ihneď, ako si ich vyskúšala, bola nadšená, lebo jej sadli ako uliate. Keď sa však na seba pozrela v zrkadle lepšie, s kúpou si to radšej predsa len rozmyslela.

Palmový vzor sa jej síce veľmi páčil, ale jedna poriadne košatá, jej akoby “vyrástla” priamo v rozkroku. Záber sa rozhodla zdieľať na sociálnej sieti, aby poukázala na to, čo môže spôsobiť nevhodne umiestnená potlač. Ľudia si pod jej príspevkom poriadne zgustli a plavky vtipne okomentovali.

Vidíte to aj vy? 

Angelee Choa

Angelee Choa

​Nedávno sme zverejnili podobne vtipný článok o nepodarených legínach, spomínate si? Pozrite sa, ako dopadli ženy, ktoré si vzorované legíny kúpili bez vyskúšania!

Súvisiace články

Najčítanejšie