Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z Meghan Markle si robia žarty na internete: Za všetko môže tento outfit!
Zdielať na

Z Meghan Markle si robia žarty na internete: Za všetko môže tento outfit!

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa zo Sussexu je pod neustálym drobnohľadom médií a možno práve preto spôsobuje jeden prešľap za druhým.

Po každej verejnej akcii Meghan zisťuje, že život v kráľovskej rodine nie je až taký dokonalý. Množstvo faux pas, ktoré stihla nazbierať za taký krátky čas, svedčia o tom, že jej kráľovské pravidlá až tak nevoňajú. Tentoraz však nešlo ani tak o prešľap, ako skôr o zámienku, ktorú dala ľuďom, keď sa ukázala na Wimbledone v tomto outfite.

(Ne)vydarený outfit?

Finále Wimbledonu bola prvá oficiálna akcia, ktorej sa zúčastnili Meghan a Kate bez svojich manželov a dokonca aj bez kráľovnej. Obe dámy si po celý čas veselo hrkútali a smiali sa ako dobré kamarátky, čím zároveň vyvrátili špekulácie o tom, že sa až tak nemusia. Či to nebolo len divadielko, vedia len ony dve.

SITA

Kým Kate prišla oblečená v elegantných letných šatách, Meghan zvolila biele široké nohavice a ležérnu modro bielu pruhovanú košeľu od Ralpha Laurena. Práve tento kúsok spôsobil, že si z nej začali ľudia na internete uťahovať.

Profimedia

Mnohým totiž jej outfit výrazne pripomínal oblečenie čiarových rozhodcov. Niektorí jej dokonca začali odkazovať, že by nemala sedieť v hľadisku, ale mala by stáť niekde úplne inde.

Profimedia

Musíme uznať, že podobnosť tam naozaj je, ale nič to nemení na tom, že Meghan vyzerala v tomto outfite výborne, súhlasíte?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie