Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tajomstvo farby šiat Meghan Markle odhalené: Jej finta pomôže aj vám
Zdielať na

Tajomstvo farby šiat Meghan Markle odhalené: Jej finta pomôže aj vám

Zdroj: SITA

Kým v minulosti ste Meghan na oficiálnych akciách spojených s kráľovskou rodinou videli skôr v tmavších farbách, dnes je to úplný opak. Nie je za tým žiadny rozmar, ale jasný zámer!

Po tom, ako sa Meghan stala členkou britskej kráľovskej rodiny, musí dodržiavať istý protokol. Ten jej presne káže, po akom outfite siahnuť pri nespočetných oficiálnych akciách.

Hoci to nie je prípad farieb jednotlivých outfitov, Meghan sa predsalen uchyľuje k tým svetlejším. Jemná ružová a púdrová sú najčastejšie, v ktorých ju vídať aj po boku Alžbety II. Dôvod?

profimedia.sk

profimedia.sk

Odborníci zaoberajúci sa psychológiou farieb sa zhodli v tom, že práve spomínané svetlejšie tóny majú na človeka upokojujúci vplyv a tým pádom jej pomáhajú mať na verejnosti nervy pod kontrolou. Predstava, že každý váš krok sleduje takmer celý svet, je celkom odstrašujúca.

SITA

SITA

​Experti na protokol sa zhodujú aj v tom, že je tu ešte jeden dôvod, prečo si Meghan volí neutrálne farby práve v spoločnosti Alžbety II. Nechce ju zatieniť, keďže britská panovníčka je známa tým, že rada nosí outfity jasných a žiarivých farieb.

Meghan v minulosti uprednostňovala skôr tmavšie farby

SITA

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie