Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kate Middleton bola na kráľovskej svadbe očarujúca: TOTO si však všimli všetci
Zdielať na

Kate Middleton bola na kráľovskej svadbe očarujúca: TOTO si však všimli všetci

Zdroj: Profimedia

Iba pár týždňov po narodení tretieho dieťaťa, princa Louisa, si Kate užila svadbu Harryho a Meghan v dobrej nálade. Ako vždy, aj tentoraz bola prekrásna.

Nielen novinárom, ale aj bežným ľuďom ihneď udrel do očí biely kabát vojvodkyne Kate. Jeho krása a elegancia však nebol jediný dôvod. Mnohí si spomenuli, že Kate už tento kabát mala niekoľkých spoločenských udalostiach predtým.

Kate sa v minulosti priznala, že práve biela farba patrí k jej najobľúbenejším a musíme uznať, že jej naozaj mimoriadne pristane. Vojvodkyňa z Cambridge si obliekla na svadbu Meghan a Harryho kabát z dielne Alexander McQueen, odkiaľ pochádzali aj jej krásne svadobné šaty. Outfit doplnila výrazným klobúkom od Philipa Treacyho a obula si taktiež obľúbené lodičky Jimmy Choo.

O Kate je známe, že nemá problém siahnuť po rovnakých a obľúbených kúskoch viackrát a dokonca aj na veľké slávnostné udalosti. Konkrétne tento kabátik mala pred kráľovskou svadbou už minimálne trikrát a rovnako postupuje aj pri deťoch. Charlotte mala na sebe už svetríky a iné kúsky po staršom bratovi a najmenší Louis nosí väčšinu vecí po starších súrodencoch.

Ako sa vám páčila Kate na kráľovskej svadbe?

Kate na svadbe Harryho a Meghan, 2018

Profimedia

Spomienka na padlých počas prvej svetovej vojny, Passchendaele, 2017

https://www.instagram.com/p/BXLwPtrgS1d/?hl=en&taken-by=kensingtonroyal

Oficiálna oslava narodenín kráľovnej Alžbety, 2016

Profimedia

Krst princeznej Charlotte, 2015

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie