Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Eurovea Fashion Forward: Najnovšie jarné trendy si zamilujete!
Zdielať na
Top trendy

Eurovea Fashion Forward: Najnovšie jarné trendy si zamilujete!

Zdroj: Eurovea/Milan Marsalka Photographer

Doplňte si šatník o nové módne kúsky. Pozývame vás na exkluzívne módne prehliadky, ktoré vám predstavia tie najaktuálnejšie trendy sezóny.

Posledný deň jedinečného módneho maratónu sa nám predstavili značky PIETRO FILIPI, Gabriela Giotto, ALIZÉ a Hellenski. Pozrite sa na tie krásne a rozmanité kolekcie!

PIETRO FILIPI

Módna autorská značka PIETRO FILIPI pôsobí vo svete módy už vyše dvadsať rokov. Vsádza na nadčasové minimalistické strihy, kvalitné materiály a krajčírske spracovanie. Za značkou stoja prední českí a zahraniční dizajnéri, čo jej produkcii zaručuje nielen originalitu ale aj nepretržitý kontakt s aktuálnymi módnymi trendmi.

Pietro Filipi vytvára produkty pre moderného, elegantného a zároveň dynamického zákazníka, pre ktorého je móda neodmysliteľnou súčasťou jeho životného štýlu a vyjadrením vlastnej osobnosti. Produkt PIETRO FILIPI má svoju hodnotu v dizajne, kvalitnom materiáli a precíznom spracovaní. Štýl Pietro Filipi odráža nadčasovú eleganciu a sofistikovanosť.

Gabriela Giotto

Tvorba Gabriely Giotto dýcha orientálnou farebnosťou, podčiarkuje senzualitu a ženskosť. Na jej špeciálne vytváraných látkach dominujú ženské portrétové dizajny a jedinečné farebné motívy a ornamenty. Zrejme preto ju slovenskí novinári nazvali slovenskou „Versace“. Má za sebou úspešné výstavy a módne prehliadky vo viacerých krajinách sveta: Beirut v Libanone (Paríž východu), USA, Hollywood. Minulý rok reprezentovala Slovensko na svetovej výstave Expo 2017 v Kazachstane a tiež aj na Czech Fashion Week 2017 v Tepliciach.

Po niekoľkých rokoch vystavovania obrazov sa rozhodla začať skrášľovať rôzne predmety dennej spotreby. „Chcela som osloviť väčší počet ľudí, ako len minoritnú skupinu milovníkov umenia. To je jeden z dôvodov prečo som sa pustila do tvorby vlastnej dizajn značky,“ konštatuje G. Giotto.

ALIZÉ

Alizé Fashion House je na trhu už 12 rokov a za tento čas sa stal najlepšou destináciou pre nakupovanie luxusných dámskych, pánskych aj detských značiek. Nájdete tu vždy tie najnovšie kolekcie značiek ako Valentino, Versace, Isabel Marant, VIctoria Beckham, Vivienne Westwood, Mr.Mrs. Italy, Nancy Gonzales, Inés & Maréchal, Red Valentino, Kenzo, Nicholas Kirkwood, Linda Farrow, Canali, Vilshenko, Giorgio Armani či Brunello Cucinelli.
Dlhoročné skúsenosti, aktuálnosť, štýl. Aj to sú slová, ktoré vystihujú ich prácu a filozofiu počas každého dňa.
Alizé Fashion House ponúka módny zážitok. Ponúka svetoznáme značky s dlhoročnými tradíciami. Prináša kúsky z módnych mól, ktoré nikde inde na Slovensku nenájdete. Buďte štýloví a odvážni! Kombinujte a bavte sa! Alizé Fashion House sa teší na vašu návštevu.

​Hellenski

Značka Hellenski sezónou jar/leto 2018 prekračuje ďalšiu métu a dáva svojej novej dizajnérke priestor pre vytvorenie kolekcie produktov, kde sa snúbi dizajn so signifikantnou ľúbivosťou značky.

V kolekcii sa objavuje od prísneho bieleho kostýmu, cez čipkový overal v nezvyčajných pastelových odtieňoch až po prepracovaný metalický knitwear alebo autorský print.

Ľahko dekandetné sú pôsobivé riasené detaily na polotransparentných hodvábnych županoch v horúcich odtienoch bronzovej a fialkovej, ktoré sa stali kľúčové pre letnú campaign značky. Dominantou kolekcie sa ale stali sýto zlaté maxi šaty ktoré sú zreteľným odkazom na filozofiu ako aj k názvu značky Hellenski.

Všetky premyslené a drobné detaily vytvárajú jedinečnú ready-to-wear kolekciu pre neobyčajné ženy na každodenne nosenie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie