Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Eurovea Fashion Forward: Z najnovších kolekcií si vyberie každá módna maniačka
Zdielať na

Eurovea Fashion Forward: Z najnovších kolekcií si vyberie každá módna maniačka

Zdroj: TV JOJ

Potrebujete si oživiť šatník? Pozývame vás na exkluzívne módne prehliadky, ktoré vám predstavia tie najaktuálnejšie trendy.

Druhý deň jedinečného módneho maratónu sa nám predstavili značky prehliadky OVS Kids, BCBGMAXAZRIA, Petra Toth a Izabela Komjati. Z rozmanitých kúskov si každá milovníčka módy určite nájde niečo pre seba. Inšpirujte sa!

OVS Kids

Značka OVS vznikla v roku 1972 v Taliansku v Benátkach. Postupným rozširovaným svojich sietí si OVS vybudovalo vynikajúce meno a dôveru zákazníkov po celej Európe. OVS je jednotkou značky v Taliansku. Momentálne je v Taliansku a v Európe otvorených cez 800 predajní. Detské oddelenie ponúka širokú škálu oblečenia pre vekovú kategóriu od 0-14 rokov.

BCBGMAXAZRIA

Hlavnou víziou kolekcie BCBGMAXAZRIA je aby každá žena vyzerala a cítila sa byť krásna vo všetkých okamihoch života. Jej poslaním je robiť ženu sebavedomú a inšpiratívnu.

Neodmysliteľnou časťou každej kolekcie BCBGMAXAZRIA sú koktailové a večerné šaty ktoré kladú dôraz na ženskosť. Inak tomu nie je ani v kolekcii na tohtoročnú jar a leto. V tejto kolekcii šiat si tak každá žena príde na svoje. Z farieb dominuje sexi červená, energická cyklaménová, svieža oranžová či púdrové odtiene v kombinácii s bielou a čiernou.

BCBGMAXAZRIA vo svojej aktuálnej kolekcii ponúka aj široký výber doplnkov. Kabelky, topánky, opasky či šperky skvelo doplnia váš celkový look modernej a sebavedomej ženy.

Petra Toth

Petra Toth je slovenská šperkárka a dizajnérka, ktorá sa úspešne živí svojou tvorbou už viac ako 15 rokov. Približne pred desiatimi rokmi sa svojou tvorbou rozhodla vzdať hold slovenskému folklóru. Odvtedy sú všetky jej kolekcie inšpirované slovenským ornamentom a ľudovou výšivkou. Aktuálna kolekcia s názvom Mileva okrem šperkov priniesla aj kabelku a kolekciu šiat s rovnomenným názvom.

Izabela Komjati

IZABELA KOMJATI SS2018 COLLECTION "GODESSVIBES" je inšpirovaná momentálne jednou z najpredávanejších módnych značiek na svete, súčasnými trendmi a potrebami zákazničiek. Kolekcia GODESSVIBES obsahuje prvky teplákovej a pyžamovej módy.

Najcharakteristickejšie sú šaty, ako základný prvok ženského šatníka. Použité sú len prírodné materiály ako bavlna, prírodný hodváb a viskóza. Po prvýkrát vo svojej kolekcii Izabela použila teplákovinu a to rovno na tvarované teplákové šaty.

Doplnky v kolekcii takisto podtrhujú najväčšie must have vychytávky súčasnej "fashion bohyne". /ľadvinka ,podkolienky... / Ideálnou kombináciou ku šatám dnes patria na bežný deň aj tenisky. Nádherne farebné tenisky od firmy ZDA Partizánske dopĺňajú celkový farebný a ležérny outfit modernej ženy.

Súvisiace články

Najčítanejšie