Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Celé roky ich pokope nikto nevidel: Madonna ukázala všetky svoje deti!
Zdielať na

Celé roky ich pokope nikto nevidel: Madonna ukázala všetky svoje deti!

Zdroj: Profimedia.sk

Kráľovná popu pred pár dňami oslávila už svoje 66. narodeniny. Tie si užila v Taliansku a v spoločnosti svojich šiestich detí. Videli ste, ako dnes vyzerajú?

Preslávila sa svojimi extravagantnými kostýmami, erotikou a aj na dôchodku dokáže verejnosť neustále provokovať. Znie to neuveriteľne, no kráľovná popu pred pár dňami oslávila 66. narodeniny. Oslava sa niesla v rodinnom duchu...

Madonna sa prvýkrát stala matkou v 38. rokoch, keď na svet priviedla Lourdes Leon, ktorej otcom bol fitnes tréner Carlos Leon. Tá sa v zahraničných rozhovoroch priznala, že jej matka chcela mať všetko pod neustálou kontrolou a nemohla sa dočkať, kedy sa osamostatní. Lordes si dnes zarába ako modelka. O štyri roky neskôr sa jej, s vtedajším manželom Guyom Ritchiem, narodil syna Rocco. Ten má od mladého veku veľmi blízko k umeniu, s ktorým si zarába a aj maľuje. Madonna a Guy sa v roku 2006 rozhodli, že si adoptujú Davida Bandu z Malawi, čo sa im aj o dva roky neskôr podarilo. 

Adoptovala si ďalšie deti

O Davidovi speváčka priznala, že má neskutočný cit pre módu a oblieka sa oveľa lepšie ako ona sama. V roku 2009 si z Malawi adoptovala ďalšie dieťa - dcéru Mercy. Začiatkom roka 2017 k nej pribudli dvojčatá Stella a Estere Ciccone, ktoré rovnako ako ostatné adoptované deti, pochádzajú z Malawi. Speváčka tak vychováva dokopy šesť detí a vidieť ich všetky pokope je naozaj výnimočné. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Súvisiace články

Najčítanejšie