Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Madonna vydesila svojich fanúšikov: Horšie nikdy nevyzerala!
Zdielať na

Madonna vydesila svojich fanúšikov: Horšie nikdy nevyzerala!

Zdroj: Instagram/Madonna

Pohľad na jej skutočnú tvár až zabolí! Madonna sa len pár dní pred štartom preloženého turné ukázala svojim fanúšikom bez mejkapu a filtrov. Tí zostali zdesení!

Všetkými možnými prostriedkami sa snaží zastaviť starnutie! Madonna už niekoľko rokov prepadla skrášľovacím zákrokom, ktoré ju mali omladiť. Stal sa však presný opak...

​Začiatkom roka na udeľovaniach cien Grammy všetkých šokovala práve tým, ako vyzerá. Speváčka bola úplne vyžehlená a mala veľmi zvláštne opuchnutú tvár. Pre mnohých to bol šok, keďže na sociálnych sieťach zverejňuje fotky, na ktorých vyzerá úplne inak. Vyzerá to tak, že tohto trendu sa nemieni vzdať. Jej instagram je plný fotiek, na ktorých vyzerá mladistvá, pritom realita je úplne iná! Madonna už budúci týždeň odštartuje preložené turné a pri tejto príležitosti sa prihovorila aj svojim fanúšikom. A tým sa ukázala bez filtrov... Ľudia, ktorí sledovali jej živé vysielanie, ostali šokovaní... 65-ročná speváčka je v tvári zmenená na nepoznanie. "Určite má zlého doktora, ktorý jej pichá výplne na nesprávne miesta - toľko peňazí má a nevie si to dať dobre urobiť," zhodli sa fanúšikovia. 

Takto teraz Madonna vyzerá

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Perez Hilton Podcast (@perezpodcast)

Takto vyzerala pred rokmi

Profimedia.sk

​Takýmito fotkami sa prezentuje na instagrame...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Súvisiace články

Najčítanejšie