Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Cameron Diaz zobrala dcérku do reštaurácie, ľudia sa nestačili čudovať: Naozaj jej TOTO obliekla?
Zdielať na

Cameron Diaz zobrala dcérku do reštaurácie, ľudia sa nestačili čudovať: Naozaj jej TOTO obliekla?

Zdroj: Profimedia

Slávna rodinka si užíva spoločný život v súkromí, dcérku neukazujú ani na sociálnych sieťach a tak je každá momentka s ňou veľkou vzácnosťou. Pozrite sa, ako ich trojročné dievčatko teraz vyzerá!

Cameron Diaz (51) si naplno užíva svoju vytúženú dcérku, ktorej dali s manželom, Benjim Maddenom (44), netradičné meno Raddix Madden.

Niekdajšia herecká hviezda si už niekoľko rokov vychutnáva “filmový dôchodok,” stráži si svoje súkromie a vyhýba sa veľkým spoločenským akciám, preto sú jej fotografie a tiež zábery jej dcérky skôr raritou. Fanúšikovia a paparazzi sú však na jej život stále zvedaví a tak sa aspoň raz za čas podarí slávnu rodinku niekde pristihnúť.  

Aktuálne momentky zachytili Cameron s manželom a trojročnou dcérkou, ako sa vybrali na raňajky do reštaurácie v malom mestečku v Kalifornii, informuje metro.co.uk.

Slávny pár sa na raňajky obliekol veľmi ležérne. Herečka na sebe mala čiernu oversized košeľu, tepláky a pohodlné šľapky, jej manžel zvolil rovnako pohodlný a športový outfit. Čo však bolo prekvapivé najviac, bol outfit už takmer štvorročnej Raddix, ktorá mala na sebe biely bavlnený overal, ktorý vyzeral ako dupačky alebo pyžamo. Zo záberov je jasné, že malej slečne sa na raňajkový výlet akosi nechcelo a je možné, že ju takto oblečenú vybrali rovno z postele.  

Nuž, najdôležitejšie je, že sú šťastní a spokojní, no nie?   

Profimedia

Bývalá modelka a dnes už aj bývalá herečka priznala, že jej natáčanie vôbec nechýba a v súčasnosti ju maximálne napĺňa úlohy mamy, ktorú si užíva plnými dúškami. V jednom z rozhovorov dokonca priznala, že zostať s dcérkou doma je pre ňu skutočným nebom. 

Aj keď v minulom roku sa predsa nechala nahovoriť na natáčanie komédie pre Netflix “Back in Action” s Jamiem Foxxom, povráva sa, že týmto filmom plánuje dať Cameron zbohom herectvu už definitívne. Necháme sa prekvapiť...

Profimedia


 

Súvisiace články

Najčítanejšie