Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Matku vysmiali za to, ako oblieka svoju dcéru: Nevšimla si, že ona nie je bábika?
Zdielať na

Matku vysmiali za to, ako oblieka svoju dcéru: Nevšimla si, že ona nie je bábika?

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že veľa ľudí jej spôsob obliekania odsudzuje, mnohí ju podporujú a obdivujú jej odvahu byť originálna. Čo na vkus tejto mamy hovoríte vy?

Štýlová 27-ročná mamička Geriiee Lamb poslala na sociálnej sieti odkaz všetkým hejtrom, ktorí sa jej posmievajú za to, že oblieka svoje dieťa ako bábiku. Na oblečenie malej dcéry má totiž jasný názor, píše cafemom.com.

Malá Romy má len pár mesiacov a už vlastní obrovskú zbierku mega mašlí, ktorými ju rodičia skrášľujú. Predčasne narodená dcéra tiež nosí džínsové bundy, štýlové kostýmy, roztomilé svetríky, a napríklad aj ponožky s obrovskými volánikmi vo všetkých farbách dúhy.   

Profimedia

Mladá mamička zverejnila sériu fotiek, na ktorých je dcérka v jasne ružovej teplákovej súprave a nadýchaných sandáloch z umelej kožušiny. „Moja dcéra jednoducho nie je ten typ dievčaťa, aby bola obliekaná ako bábätko,“ povedala mamička, ktorá dcérke vytvorila šatník plný výrazných kúskov, ktoré by si vo väčšej veľkosti mohla pokojne obliecť aj ona sama.  

Oblečenie plné volánikov, čeleniek a mašlí, ktoré Geriiee sama šije, prípadne kupuje z druhej ruky, pritiahlo pozornosť dvoch miliónov sledujúcich na TikToku.  

Profimedia

V skutočnosti sa Romy stala takou malou módnou ikonou. „Moje dieťa sa stalo ambasádorkou pre That Bow Though, značku doplnkov, ktorá sa špecializuje na dizajnové mašle,“ vysvetlila. Aj keď je Romy štýlová a často zladená aj s maminou, jej šatník nie je po chuti všetkým a pravidelne dostáva množstvo kritických komentárov.  

Čo poviete na takéto oblečenie pre malé dieťa vy?    

@geriieelambb

♬ original sound - Fresh_soundz_

Súvisiace články

Najčítanejšie