Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Slávna speváčka prekvapila ľudí na koncerte: Duet s 8-ročnou dcérkou dojal úplne každého
Zdielať na

Slávna speváčka prekvapila ľudí na koncerte: Duet s 8-ročnou dcérkou dojal úplne každého

Zdroj: Instagram/Alanis

Je to nielen skvelá speváčka, ale aj aj trojnásobná mama a vyzerá to tak, že práve dcéra bude jej úspešnú kariéru nasledovať. Pozrite sa, ako to odpálila na maminom koncerte!

50-ročná kanadská speváčka Alanis Morissette patrí medzi najpopulárnejšie speváčky a hudobníčky 90-tych rokov. Najúspešnejší z jej albumov - "Jagged Little Pill" ju preslávil po celom svete a hoci má najväčšie úspechy za sebou, stále koncertuje a teší sa zo svojich skalných fanúšikov.

;t=154s

Alanis má so svojím manželom rapperom a hudobníkom Mariom Treadwayom, známejším pod menom Souleye tri deti. Dvoch synov s nezvyčajnými menami Ever (13) a Winter (4) a dcérku Onyx (8).  

Speváčka na nedávnom koncerte v Nashville prekvapila fanúšikov, keď si zavolala na pódium práve svoju dcéru a pred obrovským publikom jej zagratulovala s celou rodinou k narodeninám, píše today.com. Dievčatko si nakoniec s mamou zaspievalo obrovský hit „Ironic“, čím si získali srdcia absolútne celého publika.  

"Toto bol absolútny top moment koncertu. Plakal som dojatím ako dieťa!" Napísal jeden z mnohých fanúšikov a účastníkov koncertu.  

Video s duetom mamy a dcéry okamžite obletelo sociálne siete a ľudia sa zhodli v tom, že z malej Onyx rastie ďalšia famózna speváčka. Ako sa jej výkon páči vám?  

View this post on Instagram

A post shared by Alanis Morissette (@alanis)

Súvisiace články

Najčítanejšie