Jasno
26°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Herečku Alyssu Milano zhejtovali kvôli synovi: Za TOTO by si sa mala hanbiť, píšu jej ľudia
Zdielať na

Herečku Alyssu Milano zhejtovali kvôli synovi: Za TOTO by si sa mala hanbiť, píšu jej ľudia

Zdroj: Profimedia

Svoje deti nadovšetko miluje, čo často dokazuje aj zábermi a postami na sociálnych sieťach. Nie vždy sa však stretne s pochopením, ako aj tentokrát.

Hollywoodska herečka Alyssa Milano (51) si získala srdce fanúšikov predovšetkým vďaka úlohe Phoebe v seriáli Čarodejnice či napríklad v dnes už kultovom seriáli Melrose Place. Sympatická dvojnásobná mamina sa občas podelí aj so zábermi zo súkromia, za čo občas dostáva od fanúšikov aj kritiku. Kým nedávno ľuďom prekážalo, čo dovolí svojej dcére, teraz ju zhejtovali zase kvôli synovi, píše parents.com.

Alyssa sa hrdo sa hlási k tomu, že je mamou na plný úväzok a rodičovstvo si spoločne so svojím o osem rokov mladším manželom Davidom užívajú plnými dúškami. Herečka priznáva, že milovať niekoho tak veľmi, ako práve svojich potomkov, je pre ňu niekedy až desivé. Aj preto sa snaží synovi Milovi a dcére Elizabelle ukázať svet aj so všetkými jeho nástrahami a hovoriť s nimi aj o vážnych témach.

"Rodičovstvo je taký fenomén! Človek ich tak veľmi miluje! Vychováva ich, kŕmi ich, vedie ich, opatruje a nakoniec ich musí nechať ísť. Všetky tie emócie, ten oheň v bruchu, to je niečo. Ach, je to ťažké...” vyznala sa herečka v jednom z príspevkov na sociálnej sieti.  

Kritika kvôli synovi  

Syn slávnej herečky, 12-ročný Milo je vášnivý športovec, venuje sa futbalu a baseballu, za ktorý dostal už množstvo ocenení. Jeho mama však nedávno schytala veľkú kritiku, keď zverejnila príspevok, kde žiadala o dary pre Milov baseballový tím, aby mohol cestovať na zápasy v rámci Spojených štátov. Ľudia herečku obvinili z nehoráznej drzosti a poukazovali na to, že ako známa a úspešná herečka má určite väčšie príjmy ako priemerný človek.

"Každý rodič vyberá peniaze pre športové tímy svojich detí a mnoho z nich tak robí prostredníctvom zbierok. Ja nie som iná. Aj keď by som rada zaplatila celému tímu a ich rodinám cestovanie, dopravu, hotel, jedlo a pitie, dresy a ďalšie veci, nemôžem si to dovoliť.  

Bez ohľadu na to, čo ku mne cítite, písať na Instagram môjmu synovi urážky a hejty, je naozaj príšerné. Nechajte ich hrať baseball!” odkázala herečka svojim neprajníkom.  

Čo si o tom myslíte vy?    

Súvisiace články

Najčítanejšie