Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ako dnes vyzerá Alyssa Milano zo seriálu Čarodejnice? Ten rozdiel vás prekvapí!
Zdielať na

Ako dnes vyzerá Alyssa Milano zo seriálu Čarodejnice? Ten rozdiel vás prekvapí!

Zdroj: Profimedia

Seriálová hviezda 90-tych rokov má už po päťdesiatke, no v spoločnosti vždy očarí svojou krásou a prirodzeným šarmom. Ako však vyzerá v bežný deň? Na ulici by ste ju pravdepodobne prehliadli!

Hollywoodska herečka Alyssa Milano (51) si získala srdce fanúšikov predovšetkým vďaka úlohe Phoebe v seriáli Čarodejnice či napríklad v dnes už kultovom seriáli Melrose Place. Herečka vyzerá aj po päťdesiatke stále fantasticky a pravidelne sa objavuje v seriáloch, aj na filmovom plátne.

„Som šťastná, že tu môžem byť. Presne tam, kde som. Tu a teraz. Práve v tomto čase,“ napísala herečka a mama dvoch detí, keď oslavovala okrúhlu päťdesiatku. „Stále sa máme na čo tešiť. A viete čo? Je aj dobré sa obzrieť za tým, čím som prešla, odkiaľ pochádzam, akú cestu mám za sebou, kto mi vstúpil do života a kto v ňom zostal,“ bilancovala herečka. 

Alyssa Milano je so svojim životom spokojná a to sa odráža aj na jej tvári, ktorá sa za tie roky takmer nezmenila. Aktuálne nosí herečka kratučkú ofinu a okrem toho, že má pár kíl navyše, vyzerá sko úplne rovnako! 

Profimedia

Na spoločenských udalostiach je seriálová čarodejnica stále za hviezdu, no v bežné dni ju niekoľkokrát paparazzi načapali v ležérnych outfitoch bez štipky mejkapu. Vôbec sa jej nečudujeme, veď aj slávni ľudia sa aspoň občas túžia cítiť ako bežní smrteľníci, no nie?  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie