Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bude rebelka po mame? Dcéra PINK sa zbavila dlhých vlasov, na TOTO treba odvahu!
Zdielať na

Bude rebelka po mame? Dcéra PINK sa zbavila dlhých vlasov, na TOTO treba odvahu!

Zdroj: Profimedia

Speváčka je okrem hudby známa aj svojim rebelským a nekonvenčným spôsobom života a vyzerá to tak, že jej prvorodená začína byť jej vernou kópiou.

K speváčke Pink (44) už roky neodmysliteľne patrí krátky strih, v ktorom bola vždy svojská a šik. V jej šľapajach sa teraz rozhodla ísť aj jej dvanásťročná dcéra Willow Sage Hart, ktorá bola ešte pred pár dňami dlhovlasou blondínkou. Ako informuje portál pagesix.com, mladá slečna sa rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu.

Šikovná Willow už niekoľkokrát vystupovala so svojou mamou a zaspievala si s ňou v niekoľkých hitoch. Spoločne spievali napríklad skladbu A Million Dreams a pred troma rokmi si strihli dokonca duet Cover Me In Sunshine, v ktorom Willow definitívne dokázala, že je rovnako talentovaná, ako jej slávna mama.  

Podľa najnovších záberov je jasné, že pre Willow je mama inšpiráciou nielen v hodbe, ale aj v imidži. Popová diva sa pochválila na Instagrame fotkami, na ktorých má Willow úplne kratučký strih, a tak majú ďalšiu spoločnú vec.

View this post on Instagram

A post shared by P!NK (@pink)

Dcéra Pink a jej manžela Careyho Harta rozhodne nie je prvou a zrejme ani poslednou dcérou slávnych rodičov, ktorá sa rozhodla pre tak trochu chlapčenský imidž. Nedávno sa zbavila dlhých vlasov aj Seraphina, dcéra Bena Afflecka a Jennifer Garner, ktorá si navyše krátkeho ježka zafarbila na ružovo.   

Ku krátkemu strihu sa pravidelne vracia aj dcéra Brada Pitta a Angeliny Jolie Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, ale napríklad aj tanečnica a herečka Willow Smith, ktorej rodičmi sú Will Smith a Jada Pinkett Smith.  

Súvisiace články

Najčítanejšie