Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
15-ročná dcéra slávnej dvojice šokovala premenou: Nechala sa vystrihať na chlapca a to nie je všetko!
Zdielať na

15-ročná dcéra slávnej dvojice šokovala premenou: Nechala sa vystrihať na chlapca a to nie je všetko!

Zdroj: Profimedia

Paparazzom sa nedávno podarilo nafotiť prostrednú dcéru slávneho páru, ktorá poriadne prekvapila. Tínedžerka radikálne zmenila imidž, pozrite sa, ako teraz vyzerá!

Aj keď manželstvo Jennifer Garner a Bena Afflecka je dávno minulosťou, herecká dvojica sa snaží spolu naďalej dobre vychádzať kvôli svojim trom deťom, ktoré často neukazujú na verejnosti. Paparazzom sa po dlhej dobe podarilo nafotiť ich prostrednú dcéru Seraphinu, ktorá prekvapila poriadne zmeneným účesom, píše portál pagesix.com.

Hoci bývalí manželia mali pri krachu ich manželstva veľa nezhôd, kvôli výchove ich ratolestí sa zmierili a dnes sú dobrým príkladom toho, že sa to dá zvládnuť a deti nemusia rozpadom rodiny až tak trpieť.  

Garner a Affleck majú spolu tri deti - dcéry Violet Anne (18), Seraphinu Rose (15) a syna Samuela (11). Kým najstaršia dcéra sa čoraz viac podobá na slávnu mamu, tá prostredná sa podala viac na otca a celkovo jej imidž je viac chlapčenský.  

Profimedia

Najnovšie prekvapila aj úplne novým imidžom, keď sa zbavila polodlhých vlasov a nechala sa vystrihať úplne na kratúčko, o pár dní si ešte krátke vlasy nechala nafarbiť na ružovo. Mladá dáma má svojský imidž a pravdepodobne sa takto cíti oveľa lepšie, ako v typicky dievčenskom štýle, čo jej rodičia akceptujú. Čo poviete na jej celkový look vy? 

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Súvisiace články

Najčítanejšie