Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dospelé dvojičky šokovali priznaním: Majú spoločný byt, účet... A vážne aj TOTO?
Zdielať na

Dospelé dvojičky šokovali priznaním: Majú spoločný byt, účet... A vážne aj TOTO?

Zdroj: Profimedia

Už od narodenia robili všetko spolu a zdieľali spoločné veci a na prekvapenie okolia, nič sa na tom nezmenilo ani v ich dospelosti.

23-ročné dvojičky Kennedy a Morgan boli na seba naviazané už od narodenia. Vyrastali v rovnakej izbe, zdieľali spoločné oblečenie, koníčky, aj kamarátov, píše Daily Star.

Dievčatá však všetkých šokovali, keď sa priznali, že ani v dospelosti na svojich zvykoch nič nezmenili. Nemajú problém používať aj rovnakú zubnú kefku a dokonca aj spodnú bielizeň!  

„Vždy sme to tak robili. Aj keď sme boli malé, aj teraz. Nikdy sme spolu nemali žiadne spory,“ uviedla Morgan. Keď Kennedy a Morgan vyrastali, požičiavali si navzájom oblečenie a trávili spolu veľa času. Dokonca istý čas spávali na jednej manželskej posteli.   

Profimedia

Obe mladé ženy pracujú v oblasti technológií a priznávajú, že síce majú odlišné názory, ale v podstate sa delia úplne o všetko – dokonca aj o peniaze. „Výplaty nám chodia na rovnaký účet a my si ich rozdeľujeme. Kennedy a ja máme rovnaké ciele a obavy týkajúce sa našich financií,“ zhodujú sa sestry.   

Dvojičky museli počas štúdia na vysokej škole žiť dva roky oddelene, ale teraz zdieľajú jeden spoločný byt, neskôr by chceli mať spoločný dom a aj auto. 

A čo ak si jedna z nich nájde partnera? Ak by išlo o manželstvo a deti, sú ochotné uvažovať o oddelenom bývaní. „Keby sa Morgan nepáčil muž, s ktorým by som si začala, nikdy by som s ním nemohla chodiť dlhodobo,“ dodala Kennedy. 

“Keď to bude ten pravý, bude určite chápať, aké silné puto máme medzi sebou a bude to musieť akceptovať,” zhodujú sa sestry.  

Poznáte aj vy dvojičky, ktoré by boli aj v dospelosti na seba tak silno naviazané?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie