Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Matka sa pochválila obedom pre dcérku, ľudia ju nešetrili: TÝMTO kŕmiš ročné dieťa?
Zdielať na

Matka sa pochválila obedom pre dcérku, ľudia ju nešetrili: TÝMTO kŕmiš ročné dieťa?

Zdroj: TikTok/alexbabii97

Hovorí si “cool mama,” no podľa iných rodičov by sa s takýmito výkonmi vôbec chváliť nemala. Z jedálnička, ktorý podáva malej dcérke sú ľudia zhrození!

Mladá matka Alexandra Sabol pridáva na sociálne siete rôzne príspevky zo svojho života s deťmi, no teraz sa stalo virálnym video, kde pripravuje obed pre svoju ročnú dcérku. Od fanúšikov dostala poriadnu lavínu hejtov za nezdravé jedlo bez štipky výživy, píše denník Mirror.

Trojnásobná mamička k videu napísala: „Obed pre mňa a moje 1-ročné dieťa.” Táto “paráda” sa však rozhodne nedá nazvať varením, keďže dcérke naservírovala polotovarové kuracie nugety a ako prílohu k nim vysypala chrumky so syrovou príchuťou Cheetos. Ako nápoj dcérke pripravila Capri džús. Nugetky nakrájala na menšie kúsky a spokojne obed odniesla dcérke na viditeľné špinavú pohovku.  

TikTok/alexbabii97

Video, ktoré dosiahlo päť miliónov videní a viac ako 10-tisíc komentárov, zasypalo Alexandru vlnou negatívnych komentárov od mamičiek, ktoré boli zhrozené z toho, aké jedlo podáva malej dcérke. Nejde totiž iba o tento obed, v jej príspevkoch pravidelne ukazuje, že ju kŕmi výhradne polotovarmi, sladkými koláčmi a nepodáva jej žiadne výživné zložky, ani zeleninu či ovocie. 

Mnohé mamičky jej radili, aby trebárs k nugetkám podávala aspoň trošku dusenej zeleniny namiesto čipsov a chrumiek a aby jej zdravé jedlá ponúkala pravidelne, aj keď ich odmieta.  

Čo by ste tejto mamičke poradili vy?   

@alexbabii97 Lunch #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #fypage ♬ original sound - Alexandra Sabol

Súvisiace články

Najčítanejšie