Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kontroverznú modelku opäť skritizovali kvôli dcére: Má len 8 rokov a TOTO jej dovolili!
Zdielať na

Kontroverznú modelku opäť skritizovali kvôli dcére: Má len 8 rokov a TOTO jej dovolili!

Zdroj: Instagram/Coco

Známa silikónová kráska na seba pravidelne púta pozornosť buď svojím výzorom a provokatívnymi outfitmi, alebo pre mnohých nevhodným výchovným metódam. Najnovšie to schytala za “nevinnú” hru s dcérou.

Provokatívna modelka Coco Austin (44) má 8-ročnú dcérku Chanel s americkým raperom Ice-T. Kvôli vyzývavým fotografiám a nie vždy vhodným outfitom, ktoré ladí s dcérkou, schytala už kritiku niekoľkokrát. Ľudí pohoršila tiež fotografiami, na ktorých dojčila dcérku ešte v piatich rokoch, v rovnakom veku ju tiež vozila v kočíku a dovolila jej napríklad umelé nechty.

Coco najnovšie pobúrila ľudí tým, že na sociálnej sieti predviedla, ako hrá s osemročnou dcérou alkoholovú hru, píše foxnews.com. Zdieľala video, na ktorom jej malá dcéra Chanel hrá takzvaný beer pong, teda pivný stolný tenis, čo je obľúbená hra dospelých na večierkoch. Hry sa zúčastnil aj otec malej Chanel Rapper a herec Ice-T. 

 "V alkoholovej hre Chanel nikto neporazí," hovorí Coco Austin pyšne a fanúšikovia sa do nej okamžite pustili a obvinili ju zo zlej výchovy.   

Coco na vlnu kritiky reagovala len tým, že vysvetlila, že v téglikoch je iba čistá voda a jej dcéra sa len baví hádzaním loptičiek, na čom nevidí vôbec nič zlé...    

View this post on Instagram

A post shared by Coco (@coco)

View this post on Instagram

A post shared by Coco (@coco)

Súvisiace články

Najčítanejšie