Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rozkošné dvojičky sú hitom internetu, ale... Ľudia ich mamu za TOTO poriadne skritizovali
Zdielať na

Rozkošné dvojičky sú hitom internetu, ale... Ľudia ich mamu za TOTO poriadne skritizovali

Zdroj: Instagram/maria_and_cataleya

Nemajú ešte ani štyri roky a na sociálnych sieťach ich obdivujú milióny fanúšikov. Dievčatká majú od malička všetko, na čo si len spomenú, no predsa je tu niečo, čo ľudia ich mame vyčítajú.

Maria a Cataleya sú rozkošné egyptské dvojičky, ktoré sú vďaka ich rodičom doslova megastar sociálnych sietí. Na TikToku ich sleduje približne 2,8 milióna ľudí, na Instagrame takmer milión a na YouTube majú takmer dva milióny odberateľov, píše standardmedia.co.ke.

Dvojčatá majú ešte dvoch starších súrodencov a vyzerá to tak, že aj vďaka veľkej popularite rodiny na sociálnych sieťach, deťom naozaj nič z materiálnych vecí nechýba. Žiaľ, nemajú dostatok toho, čo potrebujú najviac – a to času, pozornosti a lásky svojich rodičov, čo dokazuje aj video, ktoré sa stalo okamžite virálne.

Kvôli matkinej zaneprázdnenosti deti vychováva najmä opatrovateľka Rosie, ktorú si najmä malé dievčatká veľmi obľúbili. Všetky štyri deti o nej hovoria ako „o mamičke“, čo vyvolalo na internete veľkú kritiku na adresu ich biologickej matky. 

Na emotívnom videu s neuveriteľnými 9 miliónmi zhliadnutí môžete vidieť, ako ich milovaná pestúnka po rozlúčení odchádza do letiskovej haly a rodinu na nejaký čas opúšťa. Dievčatká celú situáciu zvládajú zle a je vidieť, že na svoju opatrovateľku sú veľmi naviazené.  

A ako na kritiku zareagovala matka detí? “Pre všetkých, ktorí ma kritizujú ako mamu: Vedzte jedno. Keď moje deti hovoria Rosie mami, uvedomujem si, že som si vybrala správnu osobu, ktorá sa o nich postará, keď im nie som nablízku," vyjadrila sa stručne.  

Čo si o tom myslíte vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie