Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bezdedovci zažijú prvé Vianoce ako rodina: Pozrite sa, ako ich rozkošný synček vyrástol!
Zdielať na

Bezdedovci zažijú prvé Vianoce ako rodina: Pozrite sa, ako ich rozkošný synček vyrástol!

Zdroj: IG / ivanabezdeda

Všetci rodičia to poznajú. Akonáhle prišlo do rodiny dieťa, najkrajšie sviatky roka boli zrazu oveľa čarovnejšie. Rovnakú radosť majú aj manželia Bezdedovci, po prvýkrát budú za štedrovečerným stolom ako rodina.

Spevák Tomáš Bezdeda (38) a jeho sympatická manželka Ivanka (24) sú rodičmi synčeka Jakubka, ktorý má už šesť mesiacov. V tejto krásnej zostave si ako rodina prežijú Vianoce po prvýkrát a už teraz je vidieť, že sa na toto výnimočné obdobie veľmi tešia.

„Vitaj Jakubko náš. Najkrajší deň v mojom živote. Milujem vás oboch,” napísal Bezdeda k fotografii, kde sa pochválil prvorodeným synčekom. Krásny chlapček rastie ako z vody, má už prvý polrok ma sebou a pred sebou prvé Vianoce v živote.   

Podľa zverejňovaných záberov na sociálnej sieti je jasné, že Tomáš aj Ivanka si úlohu rodičov naplno užívajú a už sa nevedia dočkať nadchádzajúcich sviatočných dní.

Mamička na jednom zo záberov ukázala rozkošného synčeka, ktorý obdivuje vianočný stromček. “Náš malý veľký chlapček a jeho prvé Vianoce...” okomentovala stručne fotku, ktorá mnohých dojala, pretože si tiež spomenuli na prvé Vianoce so svojimi ratolesťami.   

Rodinke želáme krásne sviatky a veľa zdravia!   

Súvisiace články

Najčítanejšie