Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Malý Sanel písal vianočné priania Ježiškovi: Jasmina prezradila, ako to s darčekmi vymysleli
Zdielať na

Malý Sanel písal vianočné priania Ježiškovi: Jasmina prezradila, ako to s darčekmi vymysleli

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Každé jedno dieťa má ten svoj zoznam darčekov a praní, ktoré si túži nájsť pod stromčekom a to bez ohľadu na to, v akej rodine žije. Ako to majú s darčekmi v tejto celebritnej rodinke?

Keď príde do rodiny dieťa, odrazu Vianoce dostanú úplne iné, nepopísateľné čaro, však? Svoje vie o tom aj Jasmina Alagič s manželom, pre ktorých je najkrajším darčekom ich šťastný synček Sanel.

Jasmina pre Topstar prezradila, že hoci ich synovi naozaj nič nechýba a hračiek má neskutočne veľa, aj on píše Ježiškovi, čo by si od neho prial. Pre oboch rodičov je podstatné, aby syna nestrašili tým, že nič nedostane, ak nebude poslúchať.  

Jasmina prezradila aj to, že hoci to nepotrebuje, snažia sa mu jeho priania splniť, lebo sama dobre vie, aký to bol pocit radosti a šťastia, keď si aj ona našla pod stromčekom to, po čom veľmi túžila.  Zároveň dodala, že Sanelovi chystajú novú detskú izbu v ich bratislavskom byte, tak dostane aj praktické veci, ktoré do nej potrebuje.

Ako to máte s vianočnými darčekmi pre deti vo vašej rodine? Snažíte sa, aby ich “Ježiško" splnil, alebo máte nejaké vlastné pravidlá?  

View this post on Instagram

A post shared by @venceky.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie