Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Priznanie plné sĺz a bolesti: Známa Slovenka prišla o nenarodené dieťa
Zdielať na

Priznanie plné sĺz a bolesti: Známa Slovenka prišla o nenarodené dieťa

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Hoci väčšinou vždy srší dobrou náladou, tentoraz sa slovenská playmate Lela Ceterová so slzami v očiach rozhovorila o strate nenarodeného dieťatka.

Slovenská modelka je známa najmä búrlivým vzťahom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom. Dvojica si spoločne prešla už niekoľkými krízami, no napriek početným škandálom sú stále spolu a vychovávajú dve deti. 

Ich trojročná Lili išla prvýkrát do škôlky a práve pri tejto príležitosti Lela otvorene prehovorila o strate, ktorú zažila. "Už som párkrát priznala, že som mala veľmi ťažké tehotenstvo. Lilinka, bohužiaľ, prišla o svoje dvojča a niekoľkokrát mi genetické testy vyšli veľmi zle. Bolo to zlé, ale neprestala som bojovať, mala som výbornú doktorku, ktorej zo srdca ďakujem, že mi vtedy veľmi pomohla a našli sme cestu, ako to vyriešiť. Snažili sme sa a vyšlo to. Zistili sme, že aj napriek mojej zlej krvi, bude Lilinka zdravá...Všetko sa zvládlo, všetko na svete sa dá zvládnuť, iba musíte od srdca chcieť a nevzdať to. Lilinka je veľká bojovníčka a ja tiež..." priznala blondína so slzami v očiach, ktorá sa teší nielen z dcérky, ale aj skoro dvojročného synčeka Rockyho. 

Súvisiace články

Najčítanejšie