Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Paris Hilton sa pochválila 6-mesačným synom, ľudia ju nešetrili: Aj vám TO ihneď udrelo do očí?
Zdielať na

Paris Hilton sa pochválila 6-mesačným synom, ľudia ju nešetrili: Aj vám TO ihneď udrelo do očí?

Zdroj: Profimedia

Slávna dedička hotelového impéria určite nečakala, že za prekrásne zábery s malým synčekom dostane toľko kritiky. Pozrite sa, za čo ju fanúšikovia zvozili na plnej čiare!

Keď začiatkom roka Paris Hilton (42) svetu prezradila, že s manželom Carterom Reumom privítali svoje prvé spoločné dieťa, ktoré im vynosila náhradná matka, dostala tisíce gratulácií a snáď len samé pozitívne správy. Keď sa nedávno pochválila synčekom Phoenixom, ktorý má už šesť mesiacov, ľudia ju tentokrát zasypali kritikou a vyjadrili obavy o zdravie dieťatka, píše pagesix.com.

Zaslúžila si takú kritiku?  

“Môj chlapček Phoenix má dnes 6 mesiacov. Je celý môj svet a môj život s ním je kompletný. Neviem sa dočkať všetkých tých čarovných spomienok, ktoré spolu vytvoríme! Mama ťa veľmi miluje!” napísala Paris k fotografiám a videu s milovaným synčekom, pod ktorými sa tentokrát nakopila viac kritiky ako podporných správ.  

Mnohé matky si všimli, že chlapček má nesúmernú hlavičku a začali celebritnej mamine dávať nevyžiadané rady, dokonca vyjadrili vážne obavy o jeho zdravie.  

"Musíte ho niekedy dávať aj na brucho, už teraz vidno, že má plochú hlavičku," napísala jedna z mnohých a pridali sa ďalší, ktorí radili mamine, aby ho vzala k lekárovi.  

Ďalší komentujúci zase mali pocit, že synčeka drží veľmi neisto, akoby to nerobila príliš často. 

Nech je to už akokoľvek, nikto z nás by nemal radiť iným matkám, najmä vtedy, keď ich nepozná osobne. Mama ako Paris Hilton má iste pre synčeka osobného pediatra, ktorý by ju určite upozornil, ak by niečo nebolo v poriadku... Čo si o tom myslíte vy?   

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Súvisiace články

Najčítanejšie