Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ako dnes vyzerá nemanželská dcéra Borisa Beckera? Kedysi ju tajil, teraz je pyšný na jej úspechy
Zdielať na

Ako dnes vyzerá nemanželská dcéra Borisa Beckera? Kedysi ju tajil, teraz je pyšný na jej úspechy

Zdroj: Profimedia

Z rozkošného dievčatka je dnes príťažlivá mladá žena a žiadaná modelka, ktorá slávnemu otcovi akoby z oka vypadla.

Hovorí sa, že dievčatá bývajú podobné skôr na svojich otcov ako na mamy. V prípade modelky Anny Ermakovej to platí stopercentne. Už na prvý pohľad je jasné, že 23-ročná Anna je dcérou bývalej tenisovej hviezdy Borisa Beckera (55).

Becker pritom otcovstvo najskôr odmietol, potvrdili ich až testy DNA. Matkou Anny je bývalá servírka a modelka Angela, s ktorou mal krátky “románik.” Vzhľadom na fakt, že rodičia Anny neboli vo vzťahu, bolo dievča roky hanlivo označované za „dieťa z kumbálu na metly“.   

Dnes je z nej krásna žena, úspešná modelka aj tanečnica, dokonca nedávno vyhrala nemeckú verziu televíznej show Stardance, pripomína Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Let's Dance (@letsdance)

Nemecký Bild uviedol, že Anninou hlavnou motiváciou k účasti v súťaži bolo ukázať sa v takom svetle, ktoré by zatienilo jej neslávne počatie. V súťaži Anna povedala, že sa vzdala sna stať sa balerínou a dala prednosť štúdiu dejín umenia, ale dúfa, že vďaka svojmu úspechu na parkete sa bude tanečnej a aj hereckej kariére ďalej venovať. Už vraj dostala aj nejaké ponuky.

Jej otca Borisa Beckera v minulom roku po ôsmich mesiacoch prepustili z väzenia, kde sedel za zatajovanie majetku či nezákonnému prevodu státisícových čiastok, aby sa vyhol vyrovnaniu dlhov po vyhlásení bankrotu. Tento rok v lete sa bývalý tenista zasnúbil s priateľkou Lilian de Carvalho Monteiro.  

Okrem Anny má Becker aj troch synov, starších Noaha a Eliasa a najmladšieho syna, ktorý dostal meno Amadeus. Zo všetkých detí sa neho práve Anna podobá najviac!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie