Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krainová sa pochválila fotkou syna, ženy TO nevydržali: Len aby mu to nezostalo, varujú modelku
Zdielať na

Krainová sa pochválila fotkou syna, ženy TO nevydržali: Len aby mu to nezostalo, varujú modelku

Zdroj: Facebook/Simona Krainova

Bývalá topmodelka si užíva prázdniny so svojimi synmi, s ktorými nuda nikdy nehrozí, čo dokázala aj milou momentkou. Ako to už býva, nie všetci sledujúci ju ocenili a tak sa jej dostalo aj poriadnej dávky hejtov.

Že to modelky nemajú s chôdzou na vysokých podpätkoch vôbec jednoduché, o tom sa presvedčil syn Simony Krainovej. Ten mamičke zrejme prehrabal botník, pričom mu to nedalo a jedny lodičky si vyskúšal. To pobavená Simona okamžite odfotila a snímku Maxa zverejnila na sociálnej sieti. Okrem pozitívnych a vtipných komentárov sa nevyhla ani odpornému hejtu, píše český magazín extra.cz.  

„Normal aj s boring. Nenudíme sa,“ napísala s humorom Simona Krainová k fotke svojho syna. Ten v tričku a kraťasoch pózuje obutý do čiernych dámskych topánok na vysokých ihlách a ukazuje pritom vztýčené prostredníky.  

Pod príspevkom sa razom strhla veľká diskusia. "Je dobrá, pekná rebélia," napísala jedna komentujúca pobavene. "No tak to sú luxusné nôžky," pridala sa ďalšia, pričom narážala na to, že syn po Krainovej zdedil jej dlhé nohy. Niektorí potom naznačovali, že by mal kráčať v stopách svojej mamičky. "Myslím Simonka, že ti doma rastie model," napísala ďalšia.

V diskusii objavilo aj zopár nezmyselných až odpudivých hejtov. „Stále je to chlapec a tie štekle a tá póza k nemu nejde. Ale pravda, robí, čo doma vidí...“ napísala ďalšia žena v komentároch. „No hlavne aby mu tento štýl obliekania nezostal,“ okomentoval príspevok ďalší z jej sledujúcich.  

Sama Krainová pred časom v rozhovore pre eXtra.cz priznala, že na jedovaté poznámky je zvyknutá, ale občas ju niečo vytočí. "Ja nechápem, ako môže v sebe niekto mať takú zlobu. Skôr sa udivujem nad tým, koľko zlých ľudí medzi nami je. Podľa mňa je to choroba, ktorá by sa mala liečiť,” myslí si modelka, ktorá má  s podnikateľom Karlom Vágnerom okrem syna Maxa ešte syna Bruna.  

Súvisiace články

Najčítanejšie