Skoro jasno
17°
Bratislava
Agátu Hanychovú matky zvozili na plnej čiare: Máš tretie dieťa a nevieš, ako ho správne nosiť?
Zdielať na

Agátu Hanychovú matky zvozili na plnej čiare: Máš tretie dieťa a nevieš, ako ho správne nosiť?

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Dnes už trojnásobná mamina schytala kritiku za výchovu detí už niekoľkokrát a neobišlo ju to ani pri najmladšej dcérke Rozárke. Čím tentokrát ostatné matky vytočila?

Trojnásobná mamička Agáta Hanychová (38) sa na svojom Instagrame stala terčom kritiky niektorých žien. Tie jej vyčítajú, že v jednom zo svojich posledných videí z kuchyne, kde varí aj s Rozárkou v nosiči, ju má úplne nevhodne posadenú. O celej kauze napísal český magazín extra.cz.

Kým niektoré matky jej vyčítali práve nevhodné nosenie v nosiči, ďalším matkám prekážalo, že je dievčatko v horúcom počasí príliš naobliekané. Tŕňom v oku bolo tiež Agátino neopatrné zaobchádzanie s nožom pri hlavičke bábätka. Ostrieľanejšie matky sa však trojnásobnej maminy zastali...  

„Po dlhom čase len tak z kuchyne,“ napísala Agáta k videu, v ktorom mala Rozárku po celý čas v nosiči pri sebe. Agáta sa pritom väčšinu času nachádza pri platni alebo linke, kde okrem iného pripravuje aj mäso.

„Prečo ju máte stále tak pri sebe? Zle sa jej dýcha a príšerne ju rozmaznáte... Nebudete sa od nej môcť pohnúť, zvykne si aj na to hojdanie. Dajte ju do izby, nech má trochu pokoj a nech si aj poplače...” stálo v komentároch pod príspevkom, kde stále pribúda nielen kritika ale aj množstvo nevyžiadaných rád, no najväčší problém mali mamičky práve s nevhodným umiestnením dieťatka v nosiči.   

„Máte malú v tom nosítku dosť zle nastavenú. Mali by ste ju mať vyššie a viac podsadený chrbát,“ napísala jedna z mnohých. Kritike nebolo však vystavené len nosítko, ale aj samotné Agátino správanie. V jednom z momentov na videu totiž krája mäso a niektorým mamičkám sa zdá, že manipuluje s nožom príliš blízko pri hlavičke dievčatka. „To, čo som videla, bol nôž a krájala s ním pozdĺžne mrkvu. Keby sa jej to šmyklo, mohlo byť nešťastie hneď!“ píše jedna z nich. „Nemôžem sa na to pozerať, vypínam to…“ napísala ďalšia.

Našli sa ale aj matky, ktoré si naopak Agátu bránili. „Bože, to je kecov na nosidlá… Je to jej dcéra a môže nosiť, robiť a hovoriť, čo chce, podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Je mi z tejto matko-komunity zle. Každá patent na to, čo je „správne“ a ako „by sa to malo“,“ poukazuje napríklad Katarína.  

„Agáta nie je malé dievča a určite veľa času vie, čo je pre jej dcéru vhodné. Tak si odpustite tie komentáre ohľadom nosidla a venujete sa, milé dámy, radšej vareniu,“ odporučila ďalším užívateľka Pavla. 

Čo si o tom myslíte vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie