Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ľudia jej neveria, že má trojročného syna: Mladá mamička stále vyzerá ako žiačka zo základnej školy
Zdielať na

Ľudia jej neveria, že má trojročného syna: Mladá mamička stále vyzerá ako žiačka zo základnej školy

Zdroj: TikTok/shaes_6293

Kým mnohé ženy a mamy sa snažia brzdiť a maskovať pribúdajúci vek, táto mamina má opačný problém. Hoci je už tri roky mamou, sama stále vyzerá ako dieťa a často sa dostáva kvôli tomu do nepríjemných situácií.

Američanka Shaelyn zverejnila video, ktoré sa veľmi rýchlo stalo virálnym. Mladá mamička sa v ňom posťažovala na to, že okolie musí neustále presviedčať, že má skutočne trojročného syna, píše The Sun.

Shaelyn prezradila, že sa stala mamičkou vo veku 17 rokov, keď porodila svojho syna Noaha. Ona má dnes 21 rokov, jej syn vyše tri, no keď je s ním, považujú ju za jeho staršiu sestru. Bežne sa jej stáva, že jej kvôli vzhľadu tipujú 12-14 rokov, kvôli čomu sa často dostáva do nepríjemných situácii.  

TikTok/shaes_6293

Mladučko vyzerajúca mamina v ďalšom z videí prezradila, že ľudia na ňu často zízajú pri napríklad pri nakupovaní.   

“Vždy vchádzam do obchodu s vedomím, že budú ľudia po mne pozerať, pretože vyzerám na 12, mám pritom tetovanie a mám trojročné dieťa, ktoré ma volá mama," povedala Shaelyn a dodala, že jej syn sa často pýta, prečo sa za nimi všetci obzerajú.    

Ľudia jej v komentároch vyjadrili podporu a radia jej, aby to brala ako kompliment. “Ak ti to vydrží aj po štyridsiatke, budeš najšťastnejšia!” napísala jedna z mnohých. 

No schválne, koľko rokov by ste tejto mamine tipli vy?  

@shaes_6293 Make your own bestie #foryouu #GenshinImpact32 #fypシ゚viral #momtok #relatable #momlife #you ♬ original sound - Vinny and Moe
@shaes_6293 You can tell that idk half the words to the song lol #foryou #momtok #fyp #viraltiktok #fypシ #you #youngmom #jokes ♬ Spin Back X Collide Mashup
@shaes_6293 Yep that’ll do it #fyp #foryou #relatable #you #kids #trending #tattoos #foryouu #iykyk ♬ original sound - Simran (Taylor’s Version)

Súvisiace články

Najčítanejšie