Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ľudia sú z konania matky zhrození: Syna nechala potetovať už v 6-tich mesiacoch, odpadnete, ako vyzerá!
Zdielať na

Ľudia sú z konania matky zhrození: Syna nechala potetovať už v 6-tich mesiacoch, odpadnete, ako vyzerá!

Zdroj: Instagram/nuggetworld561

Obrovská vlna kritiky sa zniesla na matku, ktorá začala zverejňovať fotografie svojho malého syna. Ľudí doslova vydesilo, keď uvideli, že má takmer celé telíčko poznačené kerkami.

Shamekia Morris je módna návrhárka z West Palm Beach na Floride a mama chlapca menom Treylin Armani. Práve kvôli nemu je denne kritizovaná a mnohí ju dokonca nazvali zlou mamou. Dôvodom sú zverejňované fotografie chlapca, ktorý má takmer celé telíčko pokryté tetovaniami. Hoci ide iba o dočasné tetovačky, ľudia sú zhrození z mamičky, ktorá mu už od pár mesiacov vybudovala imidž dospeláka, píše cafemom.com.

Ak by išlo o jednu malú dočasnú tetovačku, určite by z toho až taká kauza nebola. Ľudí však zarazilo, že ich má malý chlapček takmer po celom telíčku a akoby to nebolo málo, mamička tomu prispôsobuje aj celkový look. Chlapček nosí oblečenie ako dospelák, vyzdobený je zlatými reťazami a rôznymi nápadnými doplnkami, nosí dredy s vyholenými časťami na hlave.

„Nezaujíma ma úsudok tých, ktorí ma kritizujú, pretože je to životný štýl, ktorý nás baví,“ zareagovala mamička na kritiku, no zároveň priznala, že niektoré názory ju poriadne nahnevali.  

„Dostávam veľa agresívnych reakcií. Ľudia hovoria, že vychovávam svojho syna ako gangstra alebo násilníka, a že nie sú zvyknutí vidieť dieťa s tetovaním,“ zverila sa návrhárka, ktorá si nemyslí, že je kvôli tomu zlá matka.  

Čo si o tom myslíte vy? Tiež sa vám zdá neprirodzené takto “vyzdobovať” malé dieťa?  

Súvisiace články

Najčítanejšie