Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Keď porodila, lekári aj sestričky zostali v šoku: Takéhoto novorodenca v nemocnici ešte nemali!
Zdielať na

Keď porodila, lekári aj sestričky zostali v šoku: Takéhoto novorodenca v nemocnici ešte nemali!

Zdroj: TikTok/skyeshanellefoster

Už počas jej tehotenstva lekári vedeli, že mamička privedie na svet väčšie dieťa, ako je priemer, no nakoniec bolo ešte oveľa väčšie ako predpokladali!

Mladá mamička Skye Shanelle Foster zdieľala na TikToku svoj príbeh o narodení vytúženého dieťatka a ten sa stal okamžite virálny. Dôvodom bola práve veľkosť dieťatka, niektorí vtipne poznamenali, že porodila rovno batoľa, píše The Sun.

Z bábätká sa momentálne tešia aj v tejto celebritnej rodine!

To je ale valibuk! 

Skye je štíhla mladá žena a ani počas tehotenstva príliš nepribrala, obrovské mala akurát bruško. Už pri pravidelných kontrolách tesne pred pôrodom lekári odhadovali, že jej dieťa bude mať okolo 4,5 kila. Nakoniec však zostali prekvapení úplne všetci, pretože bábo bolo ešte oveľa väčšie! 

TikTok/skyeshanellefoster

Chlapček, ktorý sa našťastie narodil cisárskym rezom, mal pôrodnú hmotnosť neuveriteľných 5 600 gramov! Na valibuka sa chodil pozerať celý nemocničný personál, pretože takéhoto valibuka tam ešte nemali!  

Čerstvá mamička priznala, že pôrod bol pre ňu naozaj náročný, ale je šťastná a rozhodne by nemenila. Jej chlapček rovno preskočil prvé čísla plienok a tiež najmenšie veľkosti oblečenia. Od narodenia mu boli akurát vecičky od 3 mesiacov.  

Viacerí v komentároch jej napísali, že väčšieho novorodenca ešte nevideli a vyjadrili mamičke obdiv, pretože dobre vedia, že sa musela počas tehotenstva aj pri pôrode poriadne vytrápiť.   

“Ste bojovníčka, hlavne že je synček zdravý a vy tiež!” napísala jej jedna z mnohých. Ďalšia mamička napísala, že jej dieťa bude mať 5 mesiacov a má takúto váhu.   

No povedzte, videli ste už také veľké novonarodené bábo?  

 

@skyeshanellefoster #mummysboy ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

Súvisiace články

Najčítanejšie