Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri nákupe s deťmi na ňu zavolali ochranku: Nikto nechcel veriť, že ONA je ich mama!
Zdielať na

Pri nákupe s deťmi na ňu zavolali ochranku: Nikto nechcel veriť, že ONA je ich mama!

Zdroj: TikTok/svillegasacevedos

Kým väčšina dospelých žien robí všetko preto, aby vyzerali mladšie, táto mladá mamička má opačný problém. Sama vyzerá ako dieťa, čo ju pravidelne dostáva do nepríjemných situácií.

Hoci má sympatická Shakira 23 rokov a je už mamičkou, denne sa stretáva s tým, že ju ľudia považujú za dieťa. Naposledy to zašlo až tak ďaleko, že ju zadržala ochranka, píše The Sun.

Toto boli prvé bábätká, ktoré prišli na svet v tomto roku...

Shakira sa vo videu na TikTok podelila o zážitok, ktorý pred pár dňami zažila. V aute bola so svojím malým synom, neterou a synovcom a išla si vyzdvihnúť objednaný nákup do supermarketu. 

Po chvíli k nej pristúpili muži z ochranky a začali zisťovať, kde má rodičov. Väčšie deti v aute sa okamžite rozosmiali, no jej až tak do smiechu nebolo... S podobnými trápnymi situáciami sa totiž stretáva denne. 

TikTok/svillegasacevedos

​Sharika vyzerá nielen v tvári veľmi mladučko, ale má aj veľmi štíhlu a útlu postavu a priznala sa, že sa snaží pribrať, aby už nevyzerala ako dieťa. 

Ľudia komentujúci jej video jej rovnako tipovali 14 aj 12 rokov a mnohé ženy jej napísali, že môže byť šťastná, že takto mlado vyzerá. To je pravda, určite lepšie vyzerať o 10 rokov mladšie, ako naopak, však? 

Koľko rokov by ste tejto mamine tipli vy?

@svillegasacevedos

Stg i NEED to gain weight, this is EMBARRASSING

♬ original sound - Shakira MVA2
@svillegasacevedos Replying to @celtic_frog ♬ Banjo God - There I Ruined It

Súvisiace články

Najčítanejšie