Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Táto matka schytala od ľudí poriadnu kritiku: Prečo TO spravila 3-mesačnej dcérke?
Zdielať na

Táto matka schytala od ľudí poriadnu kritiku: Prečo TO spravila 3-mesačnej dcérke?

Zdroj: Instagram/rubytuesdaymatthews

Známa austrálska influencerka a trojnásobná matka netušila, že svojím priznaním spôsobí také búrlivé reakcie svojich fanúšikov. Čo si o tom myslíte vy? Zaslúžila si takú kritiku?

Ruby Tuesday Matthews sa svojim sledovateľom priznala, že kvôli únave spravila nie príliš vhodné rozhodnutie a práve za to sa na ňu spustila lavína kritiky, píše yahoo.com.

Mamička sa priznala, že mala ťažkú noc, pretože sa jej dcérka neustále budila a tak si mohla pospať len približne dve hodiny. Práve kvôli únave si neuvedomila, že ich čaká rodinné vianočné fotenie a trojmesačnej dcérke oholila vlásky. 

"Pracovať pri troch deťoch je náročné. Nezmyselne som oholila hlavu Holiday a zabudla som, že zajtra máme vianočné fotenie,” napísala na Instagram a reakcie sa začali doslova sypať.

Ruby sa ku kritike kvôli oholeniu hlavičky svojej dcérky neskôr vyjadrila a dodala, že tak urobila pri všetkých svojich deťoch a to z jednoduchého dôvodu. V prvých mesiacoch im vlásky začali vypadávať a keď im oholila celú hlavičku, zistila, že vlasy potom rástli rýchlejšie a rovnomernejšie.

Trojnásobná mamička na záver dodala, že to nie je iba jej výmysel a holenie hlavičiek malých bábätiek sa v niektorých kultúrach deje úplne bežne. V Číne sa napríklad bábätku holí hlavička už mesiac po narodení, čiže približne v období, keď sa jeho matka úplne zotaví po pôrode.

Čo si o tom myslíte vy? Tiež ste holili svojim deťom vlásky alebo vám to ani nenapadlo?

Súvisiace články

Najčítanejšie