Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Známa herečka svojim deťom nekupuje na Vianoce žiadne darčeky: TOTO je dôvod!
Zdielať na

Známa herečka svojim deťom nekupuje na Vianoce žiadne darčeky: TOTO je dôvod!

Zdroj: Profimedia

Kým niektorí rodičia sa idú pretrhnúť, aby deťom zabezpečili čo najviac prekvapení pod vianočný stromček, stále viac známych tvárí sa snaží o presný opak. Čo si o tom myslíte vy?

Herečka a moderátorka svojej talk show Drew Barrymore (47) prekvapila priznaním, že svojim dcéram na Vianoce nekupuje žiadne materiálne darčeky, informuje news.yahoo.com.

Vianoce bez darčekov? 

Mama dvoch dcér Olive (10) a Frankie (8) v rozhovore pre „Entertainment Tonight“ vysvetlila, že svojim deťom kupuje veľa vecí aj darčekov počas celého roka, preto im na Vianoce zaviedla úplne inú tradíciu. 

„Každé Vianoce ich vždy beriem na špeciálny výlet,“ povedala Drew. „Nekupujem im materiálne darčeky, ale snažím sa im vysvetliť, že čas strávený spoločne na krásnom mieste si zapamätajú navždy a že im chcem dať hlavne výnimočné spomienky,” dodala. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Drew Barrymore má dcéry s bývalým manželom Willom Kopelmanom, s ktorým sa rozviedli v roku 2016 po štyroch rokoch manželstva. 

Herečka sa snaží vychovávať svoje dcéry čo najlepšie a chce, aby si vážili skutočné hodnoty. Sama si totiž prežila náročné detstvo a dospievanie a snaží sa od podobných chýb svoje dcéry ochrániť. 

Barrymore sa preslávila ešte ako malé dievčatko účinkovaním vo filme E. T. Mimozemšťan a celosvetová sláva s ňou poriadne zamávala. Už v čase dospievania podľahla závislostiam a alkoholové aféry sa s ňou ťahali ešte dlhé roky.

Profimedia

​Drew Barrymore preto chráni svoje deti a snaží sa im dopriať krásne a obyčajné detstvo. To, že im nakupuje na Vianoce hory darčekov, znamená len to, že ich chce obdarovať niečím oveľa vzácnejším, a to časom a aktivitami, ktoré strávia spolu. 

Podobne to majú zaužívané aj viaceré celebritné rodiny, bez hmotných darčekov na Vianoce sú napríklad aj Mila Kunis a Ashton Kutcher s deťmi, niektorí si zase dávajú len malé symbolické darčeky.  Čo si o takejto tradícii myslíte vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie