Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Majú milióny a deťom nedoprajú? Potomkovia týchto celebrít nedostanú na Vianoce nič!
Zdielať na

Majú milióny a deťom nedoprajú? Potomkovia týchto celebrít nedostanú na Vianoce nič!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Nie všetky celebritné deti sú rozmaznané a dostanú všetko, na čo si spomenú. Mnoho slávnych a bohatých ľudí drží svoje deti poriadne nakrátko. Myslíte si, že je toto už priveľa?

Sú slávni, bohatí a neustále prenasledovaní médiami, no mnohí sa v súkromí snažia žiť úplne bežný život, najmä kvôli svojim deťom. Mnohí celebritní rodičia sú až extrémne prísni a to dokonca aj počas Vianoc.

Mila Kunis a Ashton Kutcher

Kedysi hereckí kolegovia, dnes už manželia a rodičia dvoch rozkošných detí. Ashton a Mila patria medzi najobľúbenejšie a najstabilnejšie páry v Hollywoode, no je o nich známe, že majú veľmi svojskú výchovu. Hoci majú na konte milióny, deti rozhodne nerozmaznávajú a vychovávajú ich prísne a čo najskromnejšie. Ich 6-ročná dcérka Wyatt a 4-ročný syn Dimitri dokonca na Vianoce nedostávajú žiadne darčeky a dokonca požiadali aj starých rodičov a priateľov, aby im žiadne darčeky nenosili. Prečo to urobili?

Celebritní rodičia sa snažia, aby si ich deti vážili všetko, čo majú a radovali sa cez Vianoce z krásnej atmosféry a z prítomnosti svojej rodiny, nie z materiálnych vecí. Namiesto darčekov pre seba radšej pravidelne prispievajú na charitu a pomáhajú tým, čo to najviac potrebujú. 

SITA

​Mila Kunis a Ashton Kutcher rozhodne nie sú jediní, medzi celebritami je podobne zmýšľajúcich rodičov viac. Medzi prísnych rodičov, ktorí neuznávajú prehnané obdarúvavanie patrí napríklad aj Kate Middleton, Julia Roberts, Jessica Alba, Kate Winslet, Madonna, manželia Beckhamovci či bývalý americký prezident Barack Obama.

Súvisiace články

Najčítanejšie