Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vyzerajú ako trojičky, no ide o matku s dcérami: Uhádnete, ktorá z nich to je?
Zdielať na

Vyzerajú ako trojičky, no ide o matku s dcérami: Uhádnete, ktorá z nich to je?

Zdroj: TikTok/dananasser4

Ich videá sa stali senzáciou na internete, pretože ľudia nechcú veriť, že nejde o rovesníčky. Všetky sú krásne, majú super postavičky, no nie sú to sestry ani kamarátky. Tipli ste si správne, ktorá z nich je najstaršia?

Sahar Darwazeh (46) vyvolala na sociálnych sieťach hotový ošiaľ, keď sa objavila vo virálnom videu po boku svojich dcér a vyzerala pri nich ako ich rovesníčka, píše nypost.com.

Mamička dvojčiat si vo videu zatancovala so svojimi dcérami – dvojičkami Danou a Juanou (24). Vďaka jej mladistvému vzhľadu, sexi postave a outfite vyzerala úplne ako ich sestra a snáď nikto by netipoval, že má o vyše dvadsať rokov viac. 

Ľudia sú zo skvelo vyzerajúcej maminy nadšení a zavalili ju otázkami, ako je možné, že takto mladistvo vyzerá. Jej dcéra Dana prezradila, ako si jej mama udržiava fit postavu a sviežu tvár a rovnako to naučila aj svoje dcéry. 

„Päťkrát do týždňa cvičíme, pijeme veľa vody a snažíme sa jesť čo najzdravšie,“ prezradila Dana s tým, že so sestrou zdedili lásku k fitness po mame. 

@juananaser mommy & my twin #trio @dananasser4 #fyp ♬ i wanna i wanna ridee - quentin?

Čo sa týka jej mladistvej vizáže, dcéra priznala, že jej mama si občas necháva robiť jemné beauty procedúry tváre. Obe sestry prezradili aj to, že s mamou majú fantastický vzťah a plne podporuje ich začínajúcu kariéru influenceriek. 

„Máme obrovské šťastie, že máme takú krásnu a úžasnú mamu. Je to zároveň naša najlepšia priateľka a veľa času trávime spolu,“ dodali pyšne sestry. Wau, všetky vyzerajú fantasticky, čo poviete?

@dananasser4 My mummy and twin sister! Do we look alike? #twinsister #mummyanddaughter #HowDoYouMist #motherdaughter #identicaltwins @juananaser ♬ i wanna i wanna ridee - quentin?

Súvisiace články

Najčítanejšie