Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Monika z Priateľov ukázala dospelú dcéru: Wau, tá sa ale zmenila, podobá sa na mamu?
Zdielať na

Monika z Priateľov ukázala dospelú dcéru: Wau, tá sa ale zmenila, podobá sa na mamu?

Zdroj: Profimedia

Dcéra Courteney Cox a Davida Arquettea má už osemnásť rokov a vyrástla z nej poriadna kočka, niektorí v nej vidia úplnú kópiu svojej slávnej mamy. Čo poviete vy?

Bývalá hviezda seriálu Priatelia vždy túžila po veľkej rodine, no nakoniec jej osud doprial iba na jedinú dcéru. Z Coco je už dospelá mladá žena a hoci jej rodičia sa rozviedli, všetci majú veľmi dobré a blízke vzťahy, píše hollywoodlife.com.

Dcéru považuje za najväčší dar

Seriálová Monika považuje svoje jediné dieťa za veľké požehnanie, pretože v minulosti zažila niekoľko potratov, kým sa vytúženej dcérky dočkala. Courteney má totiž vzácnu mutáciu génu, ktorá okrem iného vyvoláva samovoľné potraty.

Courteney v jednom z rozhovorov priznala, že hoci s dcérou majú veľmi blízky vzťah, občas majú medzi sebou aj nezhody. Kým ona chce o svojej dcére vedieť všetko, ona jej nechce prezradiť nič. To je vraj najčastejší dôvod ich hádok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Krásna Coco dovŕšila v lete osemnáste narodeniny a milujúca mama jej zablahoželala aj verejne. "Všetko najlepšie k 18-tim narodeninám, Coco! Som taká hrdá, že som tvoja mama. Si odvážna, múdra, chytrá, zábavná, jedinečná a krásna s tým najväčším srdcom. Už sa nemôžem dočkať, čo bude ďalej. Milujem ťa," napísala seriálová Monika svojej jedinej dcére a pridala aktuálnu fotografiu aj zopár starších spomienkových. 

Cox už pred pár rokmi prezradila, že herectvo a hudba sú pre Coco vášeň a je viac než jasné, že sa mladá kráska v šoubiznise nestratí a určite budeme o nej ešte počuť. 

Čo poviete, podobá sa úplne na mamu alebo skôr na otca?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa rena - fan account (@alwayscox)

Súvisiace články

Najčítanejšie