Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vo filme Moja prvá láska zažiarila po boku Macaulaya Culkina: Ako vyzerá detská hviezda dnes?
Zdielať na

Vo filme Moja prvá láska zažiarila po boku Macaulaya Culkina: Ako vyzerá detská hviezda dnes?

Zdroj: Profimedia

Mala len jedenásť rokov, keď sa stala slávnou po celom svete a jej kariéra sa odštartovala raketovou rýchlosťou. Čo sa stalo s rozkošnou hereckou hviezdou a ako dnes vyzerá?

Anna Chlumsky sa ako jedenásťročná preslávila filmom Moja prvá láska (1991), kde si spolu s Macaulayom Culkinom zahrali hlavné úlohy. Úspešný film jej priniesol ďalšie herecké príležitosti a z jej mamy sa na istý čas stala jej manažérka. Po niekoľkých rokoch sa však po detskej hviezde akoby zľahla zem a stiahla sa zo sveta šoubiznisu.

Krásna Anna neskôr v jednom z rozhovorov priznala, že ako dospievala, stratila sa jej detská tvárička a vraj nebola vôbec pekná. Pocítiť jej to dávali aj producenti a keď hereckých príležitostí bolo čoraz menej a Anna bola šoubiznisom už totálne vyčerpaná, rozhodla sa študovať na vysokej škole a herectvo išlo na čas bokom. 

Po ukončení štúdií sa vydala a s manželom má dve deti. Neskôr si vyskúšala aj úplne iné povolania, no nakoniec ju to po rokoch opäť pritiahlo do filmového sveta.

Anna Chlumsky má dnes 41 rokov a za posledné roky zozbierala množstvo úspechov a zažiarila v niekoľkých úspešných seriáloch. Najnovšie hviezdi v seriáli Neskutočná Anna, čo je deväťdielny seriál od Netflixu o falošnej dedičke Anne Sorokinovej. 

Bývalá detská hviezda má veľa fanúšikov, no do súkromia si nikoho nepúšťa a snaží sa byť tou najlepšou matkou pre svoje dcéry. Chce ich od svetu šoubiznisu úplne ochrániť a snaží sa im dopriať úplne bežné detstvo, aké majú ich rovesníci. Ak sa v dospelosti budú chcieť venovať herectvu, nebude im v tom brániť, no teraz chce, aby si čo najviac užívali kamarátov, koníčky a obyčajné hranie na ihrisku. 

Čo poviete, spoznali by ste v nej niekdajšiu detskú hereckú hviezdu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PopCulture (@popculture)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Chlumsky (@anna_chlumsky)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Chlumsky (@anna_chlumsky)

Súvisiace články

Najčítanejšie