Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jediný kočík na Slovensku: V tomto kočíkuje Plačková svojho Diona
Zdielať na

Jediný kočík na Slovensku: V tomto kočíkuje Plačková svojho Diona

Zdroj: instagram/queen.plackova

Na príchod svojho vytúženého synčeka sa Zuzana Plačková s manželom poctivo pripravili. Bábätku dokonca kúpili rovno dva kočíky, v ktorých ho budú vyvážať. A obidva sú výnimočné...

Zuzana sa už niekoľko dní teší z bábätka, po ktorom s manželom už veľmi dlho túžili. Čerství rodičia už stihli aj prvú prechádzku v kočíku, ktorý je jediný na Slovensku! 

Ak ste si mysleli, že pôjde o luxusný kúsok za tisíce eur, omyl! Zuzana vsadila na model, ktorého cena sa pohybuje tesne pod 1000 eur za trojkombináciu. Zaujímavý je nielen jeho dizajn, ale aj to, že presne tento model na Slovensku nemá nikto iba Zuzana! 

Instagram/queen.plackova

​​Manželia si zadovážili aj ďalší kočík, ktorý je však z úplne inej cenovej kategórie. Za luxus na štyroch kolesách od značky Dior mohli zaplatiť aj cez 5000 eur! "Dior kočík, vanička plus športová edícia a tým, že nevieme ešte pohlavie, zvolili sme neutrálny štýlový praktický kočík. Samozrejme, ak to bude dievčatko prikúpime aj ružový cukríčkový, ten mám tiež vybraný keby niečo..." priznala ešte pred pôrodom šťastná mamička. Ktorý sa vám páči viac?

Súvisiace články

Najčítanejšie