Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dominike Mirgovej sa darí aj v móde: Hviezdou novej jedinečnej kolekcie je jej syn!
Zdielať na

Dominike Mirgovej sa darí aj v móde: Hviezdou novej jedinečnej kolekcie je jej syn!

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Možno ste netušili, že obľúbená speváčka sa v minulom roku pustila aj do módneho biznisu a najnovšie do neho zapojila aj jej šikovného synčeka Peťka. Čo poviete na ten výsledok?

7-ročný syn Dominiky Mirgovej zjavne zdedil po mamine nielen hudobný talent, ale aj cit pre umenie, módu a možno bude mať aj podnikateľské vlohy. Jeho prvý produkt sa fanúšikom zapáčil natoľko, že s maminou plánujú pokračovať v ďalších.

V minulom roku predstavila Dominika Mirgová svoju vlastnú značku originálnych odevov, ktorú vytvorila v spolupráci s dizajnérkou Romanou Kapitánovou. OHANA collection zožala veľký úspech a teraz sa Dominika pustila do ďalšieho projektu, ktorého realizáciu mal pod taktovkou jej všestranne nadaný syn Peťko.  

“Celú ilustráciu nakreslil Peťko, takže toto je jeho-naša prvá kolekcia a budeme určite pokračovať. Verím, že sa vám bude páčiť,” predstavila veselé tričká pre celú rodinu Dominika.  

,,Tričko pre maminu, tatina a vaše ratolesti v rôznych veľkostiach! Pridávam video, ako to celé vznikalo a nebudem vám ani hovoriť, že prvé položenie fixky na papier bolo ešte v máji. Neverím, že sme konečne VONKU!“ dodala šťastne. 

Ak by ste si chceli niektoré z týchto originálnych tričiek kúpiť, pripravte si 18 eur za detské a 25 eur za dospelácku verziu. Čo poviete, páčia sa vám?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OHANA collection (@ohanabydominika)

Súvisiace články

Najčítanejšie