Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zuzana Plačková sa pochválila pôrodom: TOTO väčšina slovenských mamičiek nezažila!
Zdielať na

Zuzana Plačková sa pochválila pôrodom: TOTO väčšina slovenských mamičiek nezažila!

Zdroj: instagram/queen.plackova

Pôrod Zuzany Plačkovej bol jedným z najočakávanejších v slovenskom šoubiznise. Mnohé mamičky sú zvedavé, ako to u nej celé prebiehalo a prečo nedala prednosť nejakej luxusnej zahraničnej klinike.

Kým pre mnohé matky bol samotný pôrod utrpením a najradšej by na tento moment zabudli, nájdu sa aj také, ktoré si ho navždy zapamätajú ako jedinečný okamih v živote. K nim patrí aj Zuzana Plačková, ktorá sa už niekoľko dní teší zo synčeka Diona. 

Mnohé jej fanúšičky boli ešte pred samotným pôrodom zvedavé, kde synčeka privedie na svet. Miesto nejakej luxusnej zahraničnej kliniky si vybrala práve bratislavské Kramáre. Práve tu sa o Zuzanu ukážkovo postarali ešte počas tehotenstva, keď trpela nedostatkom železa a preto padla voľba na túto nemocnicu. Chválou na personál nešetrila ani po tom, čo sa tu Dion narodil. "Ďakujem môjmu doktorovi... Vďaka nemu som nemala ani len jeden pocit stresu pred pôrodom. Je to skutočný profík a keď rodiť, tak k nemu určite. A ešte sestričky na Kramároch sú tak úžasne ochotné, že radosť tu byť. Už teraz viem, kam presne pôjdem rodiť ďalšie naše deti," nechala sa počuť Plačková. 

​Influencerka, ktorá rodila cisárskym rezom, sa aj po samotnom pôrode veľmi rýchlo zotavuje. "Aktuálne sa cítim už tak, že by som kľudne šla do roboty. Jediné, čo ma bolia, sú kríže..." povzbudila takto na diaľku bruneta všetky budúce mamičky, ktoré sa pôrodu boja. 

Súvisiace články

Najčítanejšie