Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Okolie ju odsudzovalo, lebo otehotnela v 14-tich: Na maturitnom plese všetkým vyrazila dych
Zdielať na

Okolie ju odsudzovalo, lebo otehotnela v 14-tich: Na maturitnom plese všetkým vyrazila dych

Zdroj: TikTok/melissaabby14

Kým pre mnohé mladé dievčatá je tehotenstvo v takomto veku nepredstaviteľné a o dieťa by sa nedokázali postarať, táto tínedžerská mamina tvrdí, že je veľmi šťastná a vôbec to neľutuje!

Melissa Mccabe má dnes 16 rokov a keď ju ľudia vidia s 1,5 ročným synčekom, sú presvedčení, že to je jej mladší brat. I keď okolie ju po celý čas odsudzovalo, ona sa nenechala odradiť a rozhodla sa byť čo najlepšou mamou pre svojho synčeka Arthura, o ktorom tvrdí, že je pre ňu najväčším darom a požehnaním, píše magazín Bored Panda.

Dcérku vychováva sama aj Veronika Nízlová, no lásky má vraj dosť zo všetkých strán!

Aj mladé mamy vedia ľúbiť

Melissa otehotnela počas karantény a takmer všetci jej radili, aby si dieťa nenechala, lebo si vraj zničí život, navyše o dieťa nemal záujem ani jeho údajný otec. Napriek silnému nátlaku najbližších Melissa vedela, že dieťatku, ktoré nosí pod srdcom, by nikdy nedokázala vziať život a tak sa stala už ako 15-ročná mamou krásneho a zdravého chlapčeka.

Aj keď to pre mladučkú mamičku nebolo ľahké, všetko nakoniec zvládla s pomocou svojho brata, ktorý jej bol po celý čas oporou. Melissa sa dokonca popri výchove synčeka vrátila k štúdiu a úspešne ukončila strednú školu a chystá sa študovať aj na vysokej. 

TikTok/melissaabby14

Melissa si získala veľkú popularitu na sociálnych sieťach a to najmä vďaka fotografiám a videu z maturitného plesu, na ktorom jej robil spoločnosť práve jej malý synček. Toto bol moment, keď stíchli aj jej najväčší neprajníci, pretože si uvedomili, že táto dospievajúca žena dokázala aj takom mladom veku vychovávať dieťa a popri tom aj doštudovať.

TikTok/melissaabby14

​Táto tínedžerská mamička svojho syna nadovšetko miluje a svojím príbehom pomáha aj mnohým iným mladým dievčatám, ktoré sa ocitli v podobnej situácii, aby sa nevzdávali a brali dieťa hoc aj v mladom veku ako dar a nie ako prekážku.

TikTok/melissaabby14

@melissaabby14 #PrimarkSummerUp #PerfectPartner #babyboy #prom2022❤️ ♬ Sophie is more swag than you - Left this acc

Súvisiace články

Najčítanejšie