Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
POMPÉZNE oslavy detských narodenín: Toto svojim ratolestiam prichystali naše celebrity
Zdielať na

POMPÉZNE oslavy detských narodenín: Toto svojim ratolestiam prichystali naše celebrity

Zdroj: Instagram

Viacerí slovenskí prominenti si dali záležať na tom, aby svojim deťom vystrojili bombastickú narodeninovú párty. Ktorá z nich bola naj?

Asi každý rodič si oslavu narodením svojich ratolestí predstavuje po svojom. Niekto sa rozhodne pre veľkolepú oslavu, iní zase dajú prednosť intímnejšom stretnutí len v kruhu najbližšej rodiny. Takto to vyzeralo u našich známych tvárach. 

​Nie je to tak dávno, čo dcéra Ivany a Mariána Gáboríkovcov Bella oslávila svoje 2. narodeniny. Manželia sa rozhodli, že jej oslavu pripravia v luxusnej vile neďaleko Trenčína, kam pozvali aj svojich najbližších.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Veľkolepo poňala oslavu 2. narodením svojej dcérky Tali aj fitneska Lucia Mokráňová. Nemohla na nej chýbať parádna balónová výzdoba a rozprávková torta. Atraktívna blondína oslavovala v kruhu svojich najbližších.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Mokranova® (@luciamokranova)

Svoje druhé narodeniny pred pár týždňami oslávila aj dcéra Moniky Bagárovej! Tá Ruminke vystrojila originálnu oslavu, na ktorej nechýbal detský stan, poschodová torta a veľa balónov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Štýlovú oslavu má za sebou aj syn Dominiky Cibulkovej Jakubko. Ako to už pri teniske býva, aj jeho 2. narodeniny sa neobišli bez originálnej výzdoby, hostiny a darčekov. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie