Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ľudia tipujú, že čaká aspoň trojičky: Videli ste už takéto obrovské tehotenské brucho?
Zdielať na

Ľudia tipujú, že čaká aspoň trojičky: Videli ste už takéto obrovské tehotenské brucho?

Zdroj: TikTok/hayleynielsen01

Budúca mamička spôsobila poriadny ošiaľ na sociálnych sieťach, keď zverejnila videá, na ktorých tancuje v pokročilom štádiu tehotenstva. Jej gigantické brucho poriadne prekvapí aj vás!

Každá žena prežíva tehotenstvo inak a rozdielne vyzerajú aj naše postavy a predpôrodné brušká. Kým niektoré by ste si sotva všimli, iné narastú naozaj do gigantických rozmerov, ako aj v tomto prípade!

Šťastnými dvojnásobnými rodičmi sa pred pár dňami stali aj manželia Gáboríkovci!

Budúca mamička, ktorá zverejňuje na TikToku príspevky ako „hayleynielsen01“ ukázala svoje rastúce bruško a dodala, že snáď už čoskoro porodí! 

Sympatická Hayley prezradila, že ľudia sú z jej veľkého brucha takí prekvapení, že sú presvedčení, že čaká trojičky, alebo minimálne dvojičky, píše The Sun. Ona však prezradila, že naozaj čaká iba jedno dieťa a verí, že už čoskoro sa prihlási na svet.

TikTok/hayleynielsen01

Hayley priznala, že už na deň D netrpezlivo čaká a niektoré dni sú pre ňu už poriadne náročné. Uff, to sa jej vôbec nečudujeme! Spomínate si, aké bruško ste tesne pred pôrodom mali vy?

@hayleynielsen01 #pregnant #pregnancy #thirdtrimester #mumsoftiktok #humor ♬ original sound - ooga booga
@hayleynielsen01 #pregnant #pregnancy #mumsoftiktok ♬ original sound - Jack Taylor
@hayleynielsen01 #mumsoftiktok #pregnant #pregnancy #babybelly #may2022 #thirdtrimester ♬ original sound - Jocelyn Yates

Súvisiace články

Najčítanejšie